Home Greek News ΟΜΟΓΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ…

ΟΜΟΓΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ…

by _
0 comment 175 views

Και απ’ο,τι φαίνεται, ο μύθος καταρρέει ΚΑΙ για τον…ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ…!!!….

Πάντως, θα θέλαμε αυτόν να τον ευχαριστήσουμε για ένα τόσο εξαιρετικό βιβλίο που έγραψε ο ‘ίδιος πριν χρόνια!  Να του θυμίσουμε όμως πως αυτοί που είναι ΠΙΣΩ ΑΠΟ αυτόν τον μεγάλο ΜΥΘΟ περι ομοφιλοφιλίας «στην Αρχαία Ελλάδα» δεν είναι άλλοι  από τους ΑΠ-άνθρωπους με τους οποίους μόλις…ΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ Ο…ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ!!! Και για ΠΟΙΟΥΣ μιλάω εδώ??? Για τους…Περι…ΟΥΣΤιους του «θεού» βεβαίως-βεβαίως!!!

Ρε Μπουμπούκο, αφού τα έχεις βρει με τους ανθρώπους που ξέρεις ότι, χωρίς αυτούς, δεν θα ήσουν ο αντι-πορδο-δρος της Νέας ΔΑΙΜΟΝΟ-κρατίας, τι θα κάνεις τώρα στην περίπτωση αυτού του βιβλίου??? Θα το…ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, όπως έκανες με όλα τα άλλα ωραία σου πονήματα για τους Εβραίους, κτλ??? Γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αμφησβητησει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως πίσω από την ατζέντα των…ΓΚΈΙ βρίσκοκαι οι…ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ….

-από την Άννα Τζιροπούλου Ευσταθίου Σελίδα Φίλων

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΣΟΥΝΤΩΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ…

Κατεβάστε το βιβλίο ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ….

https://drive.google.com/file/d/0B0n1bZ3Eg99hV2RKWmRqYTF3dmc/view?usp=sharing

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr