Home Greek News Ξ Ε Β Ρ Α Κ Ω Ν Ε Τ Α Ι και Μόνος Του… Πιο «Βρώμικος», πιο Τουρκοπροσκυνημένος, πιο Προπαγανδιστής Πεθαίνεις… !!!

Ξ Ε Β Ρ Α Κ Ω Ν Ε Τ Α Ι και Μόνος Του… Πιο «Βρώμικος», πιο Τουρκοπροσκυνημένος, πιο Προπαγανδιστής Πεθαίνεις… !!!

by _
0 comment 100 views

Ξ Ε Β Ρ Α Κ Ω Ν Ε Τ Α Ι και Μόνος Του… Πιο «Βρώμικος», πιο Τουρκοπροσκυνημένος, πιο Προπαγανδιστής Πεθαίνεις… !!!

Ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ των ΗΕ `Εσπεν Μπαρθ Άιντα έχει ενημερώσει πλήρως τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες μετά και τις επαφές που είχε σε Αθήνα και `Αγκυρα και παραμένει σε διαβούλευση με την ηγεσία των ΗΕ για τα περαιτέρω βήματα του διεθνούς οργανισμού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου των ΗΕ στην Κύπρο Αλίμ Σιντίκ.

Ο κ. Σιντίκ ανέφερε πως ο κ. Άιντα είχε σήμερα μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση εφ` όλης της ύλης με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούγολου. Πρόσθεσε πως «υπάρχει ανησυχία για την παρούσα κατάσταση» και πως «κανείς δεν θέλει να δει τις συνομιλίες να αποτύχουν».

Ανέφερε επίσης πως ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ «είναι ενθαρρυμένος από την υποστήριξη που η Τουρκία συνεχίζει να παρέχει στη διαδικασία και το ρόλο του ιδίου του Ειδικού Συμβούλου για διευκόλυνση των συνομιλιών».

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Σιντίκ υπογράμμισε πως η διαδικασία των συνομιλιών παραμένει υπό την καθοδήγηση των ηγετών και πως εναπόκειται στους ίδιους να αποφασίσουν για τα επόμενα βήματα σε ό,τι αφορά τις συνομιλίες.

Source

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr