Home Greek News Απροσδόκητη η εξέλιξη είχει η ΕΔΕ στην ΕΥΠ μετά από καταγγελία του Κ.Βαξεβάνη

Απροσδόκητη η εξέλιξη είχει η ΕΔΕ στην ΕΥΠ μετά από καταγγελία του Κ.Βαξεβάνη

by _
0 comment 173 views

Τα δικά μας σχόλια από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙ-ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ Γ.Α.Π. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ της ΕΥΠ ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της ΕΥΠ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΣ ΒΆΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2005, ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ”, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΩΜΩΣΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Γ.Α.Π.…!!!…

Αγαπάει ο Θεός τον ΚΛΕΦΤΗ, αλλά πιο πολύ, αγαπάει τον ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ! Απροσδόκητη εξέλιξη είχε η ΕΔΕ στην ΕΥΠ μετά από καταγγελία του Κ.Βαξεβάνη…

Διαβάζουμε τα εξής από το ProNews.gr:

Απροσδόκητη για τους καταγγέλλοντες – εμπνευστές της αν και απόλυτα δίκαιη για όσους έχουν παρακολουθήσει την εξέλιξη της υπόθεση στην τακτική Δικαιοσύνη, είχε η ΕΔΕ που έγινε στην ΕΥΠ για την υπόθεση της καταγγελίας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη κατά του στελέχους της υπηρεσίας Κώστα Αγγελάκη.

Ο δημοσιογράφος κατηγορεί το στέλεχος ότι ήταν ο ιθύνων νους πίσω από τις αποδείξεις πληρωμής δημοσιογράφων από την τότε διοίκηση της ΕΥΠ που αποκαλύφθηκαν στα ΜΜΕ το 2012 αλλά και για τη δήθεν παρακολούθηση γυναίκας στελέχους  της Τράπεζας Πειραιώς σε νησί του Ιονίου η οποία πρόσφατα καταδικάσθηκε σε ισόβια για απάτη και άλλα σοβαρά αδικήματα κατά την άσκηση των καθηκόντων της και η οποία είναι βασική μάρτυρας του δημοσιογράφου στην υπόθεση  κατά του στελέχους της ΕΥΠ.
Επίσης ο δημοσιογράφος κατηγορεί το στέλεχος της ΕΥΠ και για δήθεν απόπειρα δολοφονίας του τον Σεπτέμβρη του 2012.
 Η διεξάγουσα την ΕΔΕ ανακρίτρια, κατ’΄ εντολή του πολιτικού προϊσταμένου της υπηρεσίας αν. υπουργού κ. Ν. Τόσκα, μετά από πολύμηνη έρευνα κατέληξε ότι δεν προκύπτουν ευθύνες για τον Κώστα Αγγελάκη στις υποθέσεις αυτές και προτείνει την απαλλαγή του.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ίδια υπόθεση στην τακτική Δικαιοσύνη, η Ειδική Ανακρίτρια και η Εισαγγελέας πριν ένα περίπου έτος άφησαν ελεύθερους άνευ όρων το κατηγορούμενο από τον δημοσιογράφο στέλεχος της ΕΥΠ αλλά και όλους τους συγκατηγορούμενούς του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για την όποια ενοχή τους στα καταγγελλόμενα από τον δημοσιογράφο.

Πατήστε το παρακάτω λινκ και διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο από εκεί από την κα Πόπη Σουφλή!….

https://attikanea.blogspot.gr/2017/05/blog-post_725.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr