Home Greek News Δικηγόρος Φιλιππάκη: «Facebook σημαίνει καφενείο»

Δικηγόρος Φιλιππάκη: «Facebook σημαίνει καφενείο»

by _
0 comment 158 views
Ο Γιάγκος Λαμπίρης δικηγόρος του ειδικού  γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη σε δήλωσή του σήμερα το απόγευμα σε ιστοσελίδα, χαρακτηρίζει την επίμαχη ανάρτηση του δημοσιογράφου καφενειακού τύπου συζητήσεις στο facebook και θέτει ερώτημα στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη  Στουρνάρα, πώς προλαβαίνετε να ασχολείστε με τέτοιου είδους συζητήσεις.
              
Συγκεκριμένα, η δήλωση του κ. Λαμπίρη έχει ως εξής:
«Ντροπή, ντροπή για το πολύ ντόρο. Facebook σημαίνει καφενείο. Για τις δηλώσεις του κ. Φιλιππάκη στα καφενεία του facebook εξανίσταται  οι «πάντες». Μεταξύ των οποίων και ο εκλεκτός και αξιαγάπητος κ. Στουρνάρας. Καμιά άλλη δουλεία έχει να κάνει ο κ. Στουρνάρας, πλην της ενασχόλησής του με το facebook; Εγώ, ο απλός δικηγόρος δεν ασχολούμαι με οποιοδήποτε μέσω κοινωνικής δικτύωσης,  facebook,  twitter,κ.λπ., διότι δεν προλαβαίνω να επιβιώσω. Αγαπητέ κύριε διοικητά της Τράπεζας της Ελλάδος, πώς προλαβαίνετε να ασχολείστε με καφενειακού τύπου συζητήσεις, facebook, κ.λπ., όταν οι Έλληνες ψυχορραγούν;».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr