Home Greek News Ακόμη με το ΔΙΑΒΟΛΟ κάνει συνεργασία η Energean: Συμφωνία με Ισραήλ για προμήθεια 23 δισ. κ.μ. φυσικού αερίου

Ακόμη με το ΔΙΑΒΟΛΟ κάνει συνεργασία η Energean: Συμφωνία με Ισραήλ για προμήθεια 23 δισ. κ.μ. φυσικού αερίου

by _
0 comment 124 views

Photographer: Jason Alden/Bloomberg

Energean: Συμφωνία με Ισραήλ για προμήθεια 23 δισ. κ.μ. φυσικού αερίου

Η συμφωνία υπεγράφη με την Dalia Power, η οποία διαχειρίζεται τον μεγαλύτερο ιδιωτικό σταθμό ενέργειας του Ισραήλ, και την Or Power, η οποία σχεδιάζει να κατασκευάσει νέες μονάδες ενέργειας, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Energean.

Η Energean ανακοίνωσε σήμερα πως υπέγραψε συμβόλαια για την προμήθεια έως 23 δισ. κυβικών μέτρων φυσικού αερίου σε ιδιωτικούς σταθμούς ενέργειας του Ισραήλ από τα πεδία φυσικού αερίου Tanin και Karish ανοικτά του Ισραήλ, μεταδίδει το Reuters.Η συμφωνία υπεγράφη με την Dalia Power, η οποία διαχειρίζεται τον μεγαλύτερο ιδιωτικό σταθμό ενέργειας του Ισραήλ, και την Or Power, η οποία σχεδιάζει να κατασκευάσει νέες μονάδες ενέργειας, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Energean.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν δημοσιοποιήθηκαν.

«Η συμφωνία είναι ένα ουσιαστικό βήμα προς το να φέρουμε ανταγωνισμό και φθηνότερη ενέργεια στην αγορά προς όφελος των Ισραηλινών καταναλωτών και της οικονομίας της χώρας», δήλωσε ο CEO της Energean, κ. Μαθιός Ρήγας.

Η εταιρεία εκτιμά πως θα αρχίσει την παραγωγή το 2020, όπως αναφέρει το Reuters…

Source:

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1542193/energean-symfonia-me-israhl-gia-promhtheia-23-dis.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr