Home Greek News Πιάστηκε ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ υψηλόβαθμος αξιωματούχος του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ να ζητάει τις σεξουαλικές υπηρεσίες ενός…ΝΕΑΡΟΥ!

Πιάστηκε ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ υψηλόβαθμος αξιωματούχος του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ να ζητάει τις σεξουαλικές υπηρεσίες ενός…ΝΕΑΡΟΥ!

by _
0 comment 149 views

Πιάστηκε ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ μεγάλος καθολικός “ιερέας”-π**στης στο ΒΑΤΙΚΑΝΟ να ζητάει τις σεξουαλικές υπηρεσίες ενός…ΝΕΑΡΟΥ!

ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΔΩ!!!…

Και την ίδια ώρα που γίνονται οι…ΠΟΥΣΤΙΕΣ αυτών των ΑΝιερέων, πάει και κάνει συμπροσευχές με τους Π**ΣΤΗΔΕΣ ο…ΒΟΘΡΟ-ΛΟΜΑΙΟΣ!!!….

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.77, 26 Μάιου 2017

Ο νεαρός είχε πάνω του μια κρυφά τοποθετημένη κάμερα και κατέφερε να καταγράψει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δηλ., στο βίντεο που προέκυψε μετά την κρυφή καταγραφή του «ραντεβού», που έγινε στο σπίτι του εν λόγου ιερέα, ακούμε τον ιερά να συζητάει το ΣΕΞ με τον νεαρό καθώς και να του λέει ότι η ομοφιλοφιλία…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ και ότι υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΙΕΡΕΙΣ που είναι ΚΙ ΑΥΤΟΙ…ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΙ..!!!

Οι δύο συναντήθηκαν αρχικά σε ένα γκέι διαδικτυακό chat room.  Συναντήθηκαν μετά στο σπίτι του ιερέα. Όλ’αυτά έγινε πολύ κοντά στο σπίτι του…ΠΆΠΑ εκεί στο ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!!  Δηλ., κάτω από τη μύτη του ίδιου του ΠΆΠΑ…ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του ιερέα και του νεαρού παιδιού, η καταγραφή προβλήθηκε στην ιταλική τηλεόραση.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι το Βατικανό εξέδωσε μια απόφασιν πριν από δύο χρόνια δηλώνοντας ότι κανένας άνθρωπος που είναι ομοφυλόφιλος δεν μπορεί να γίνει ιερέας, ή εάν υποστηρίζει ακόμη την κολούρα των γκέι.

Ο αξιουματούχος αυτός, σε μία προσπάθεια να μαζέψει τα ασυμάζευτα, δήλωσε σε μία ιταλική εφημερίδα πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Π**ΣΤΗΣ και ότι το μόνο που προσπαθούσε να κάνει με το παιδί ήταν να μαζέψει μερικές «πληροφορίες» –σαν τον “κατάσκοπο” που είναι— για το πως λειτουργούν οι γκέι και πώς προκαλούν ζημιά στην εικόνα της καθολικής εκκλησίας……………………….ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!

Δηλ. μ@λ@κ@ μου, για να καταλάβουμε όλοι καλύτερα, δουλεύεις για την Διεύθυνση Κατασκοπείας Πούστηδων της Ιταλικής ΕΥΠ???…

https://www.youtube.com/watch?v=6h5DxcF5s0Q

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr