ΓΙΑΤΙ να πιστέψω ένα ΑΡΧΙ-ΛΑΜΙΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΑ των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως ο Λουκάς ο…ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ;;;

ΓΙΑΤΙ να πιστέψω ένα ΑΡΧΙ-ΛΑΜΙΟ-ΠΡΑΚΤΟΡΑ των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως ο Λουκάς ο…ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ που συνέβαλε ΚΙ ΑΥΤΟΣ στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!

Ήταν όμως πραγματική αυτή η επίθεση που «δέχτηκε» ο ίδιος…ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ –δηλ., οι μ@λ@κες φρουροί δεν ήλεξαν καλά τα γράματά του, έτσι λένε!— ή μήπως ήταν κι αυτή…ΣΤΗΜΕΝΗ….ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ???…και αν ΝΑΙ, τότε σε χρησιμεύει αυτό???….

Αλήθεια ρε παιδιά πιστεύουμε τα παραμύθια ενος ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΣ που μπήκε στην εξουσία χωρίς να εκλεγεί ΚΑΝ απο τον…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και που έκανε ανεπανόρθωτη ΖΗΜΙΑ στη χώρα???…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 17.12, 26 Μάιου 2017

Λέξη “terrorism” στα Αγγλικά σημαίνει “τρομοκρατία” και παλιά σήμαινε «Μια ατζέντα της κυβερήνησης που προσπαθεί να περάσει η ίδια στο ευρές κοινό». Να το διαβάσατε ΣΩΣΤΑ.

Στα δε ΕΛΛΗΝΙΚΑ, η λέξις αυτής εκφράζει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιος πράγμα: Τρομοκρατία = Τρόμος + Κράτος. ΚΡΑΤΟΣ. Το…ΚΡΑΤΟΣ μας…τρομοΚΡΑΣΤΕΙ ώστε να ενδώσουμε στις όποιες απαιτήσεις της προς την περαιτέρω ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ και…ΑΥΤΟ συμβαίνει τελευταίως σε μεγάλες πόλεις, όπως Παρίσι, Νέα Υόρκη, ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ καθώς και….ΑΘΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ….

Αλήθεια ρε παιδια, νομίζετε πως οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ θα επέπρεπαν ποτέ σε έναν «τρομοκράτη» να κάνει κακό σε έναν…ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ???  ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, μιας και ΑΥΤΟΙ είναι οι ύπαρκτοι τρομοκράτες του κόσμου τούτου και χρησιμοποιούν ΠΑΝΤΟΤΕ τους επίλεκτους, χρήσιμους ΗΛΙΘΙΟΥΣ τους να εκτελέσουν τις ατζέντες τους, που τυχαίνει να είναι οι…ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ… 

Τώρα θα μου πείτε «Εντάξει, αλλά πες μας ρε Γιάννη, ήταν ΜΟΥΦΑ η “επίπεση” εναντίον του Παπαδήμου ή όχι??». Απάντησις μου: ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ τα παραπάνω και ΕΚΕΙ θα βρείτε την απάντησή σας….

https://www.youtube.com/watch?v=0P_0J4ttCzE