Home Greek News ΞΕΚΙΝΑΕΙ… ΟΛΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ NATO ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΞΕΚΙΝΑΕΙ… ΟΛΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ NATO ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

by _
0 comment 143 views

Η συμμετοχή Τραμπ στη διεθνή σύσκεψη της Συμμαχίας απέδωσε καρπούς…Με όλα τα μέσα νατοϊκή εμπλοκή σε Συρία και Ιράκ. Πολεμικά μέτωπα παντού…

Στην απόφαση να ενεργοποιηθεί με όλα τα μέσα που διαθέτει στον συνασπισμό εναντίον της τρομοκρατίας και ειδικότερα του Ισλαμικού Κράτους, όπου και αυτό διαθέτει πηγές και στρατό, κατέληξε η ηγεσία του ΝΑΤΟ, κατά τη διεθνή σύσκεψη που διεξάγεται στις Βρυξέλλες, με τη συμμετοχή και του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως ανέφεραν διεθνή ΜΜΕ που παρακολουθούν από κοντά τη Σύσκεψη των Βρυξελλών, η Συμμαχία αναμένεται να κινητοποιηθεί επισήμως εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει, ενώ δεν αποκλείεται η ευρεία χερσαία επιχείρηση στη Συρία, το Ιράκ και σε όποιες άλλες χώρες ενεργοποιούνται ομάδες του ISIS ή συνεργαζόμενα γκρουπ.

Η απόφαση ελήφθη λίγα 24ωρα μετά την πολύνεκρη επίθεση του 22χρονου τζιχαντιστή Σαλμάν Αμπέντι στο Μάντσεστερ Αρίνα, κατά την οποία σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 119.

ΠΗΓΗ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr