Home Greek News Χρησιμοποίησε εφαρμογή που καταγράφει τους βαθμούς της περιστροφής της γης και έπαθε μεγαλο σοκ: ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!

Χρησιμοποίησε εφαρμογή που καταγράφει τους βαθμούς της περιστροφής της γης και έπαθε μεγαλο σοκ: ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!

by _
0 comment 138 views

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ…ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ-ΜΠΑΛΑΣ!!!

Η ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ…ΕΙΝ’ΕΔΩ και τούτο μάλλιστα…ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…!!!…

Διαβάστε επίσης: Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία

-του Ιωάν. Κουντούρη | 23 Μάιου 2017

Ένας ερευνητής έκανε μια δοκιμή για να δει εάν η γη γυρίζει γύρω-γύρω στον άξονά της, κτλ. Χρησιμοποίησε την εφαρμογή Bubble level που κατάβασε στο κινητό του τηλέφωνο. Την εφαρμογή την βαθμονόμησε και έβαλε στη συνέχεια το τηλέφωνο στο έδαφος για να ξέρει το ίδιο ποια κατεύθυνση ήταν κάτω. Στη συνέχεια ξεκίνησε την κάμερά του να καταγράψει το όλο γεγονός και έβαλε επίσης το ρολόι του δίπλα στο τηλέφωνο. Στη συνέχεια ξεκίνησε το χρονόμετρο του ρολογιού του.

Λοιπόν, σύμφωνα με την…ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΓΗΣ, η Γη περιστρέφεται περίπου κατά 15 μοίρες την ώρα• έτσι, 360 μοίρες σε μια περίοδο 24ων ωρών.  Το τηλέφωνό του είχε ακόμη περίπου 30 λεπτά της ενέργειας της μπαταρίας του πριν τελειώσει, με αρκετή ενέργεια ώστε να καταγράψει 7,5 βαθμούς περιστροφής της γης.

Ως εκ τούτου, σαν αποτέλεσμα ενός τέτοιου πειράματος, θα είχε μια αλλαγή στη γωνία του στην σχετική του θέση στην περιοχή του Βορειοδυτικού Ειρηνικού, εκεί που βρισκόταν, έτσι δεν είναι???

ΉΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ???

Αυτό που θα σας δείξει το βίντεο με το χρονικό όριο είναι ότι το επίπεδο της φούσκας της εφαρμογής στο τηλέφωνό του…ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕ!!! 

ΆΡΑ??? ΆΡΑ, αν ήμασταν σε μια περιστρεφόμενη σφαίρα, μέσα σε 30 λεπτά θα είχαν ΑΛΛΑΞΕΙ οι γωνίες. Όμως αυτό ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ στο συγκεκριμένο πείραμα αποδειχνύοντας περιτράνως πως η Γη είναι…ΕΠΙ-ΠΕ-ΔΗΗΗΗΗΗΗ…!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=e3d9aEKDaK4

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ…

https://www.youtube.com/watch?v=LBPM33GjGhg&feature=youtu.be

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr