Home Greek News Έκαναν ΠΡΟΒΑ για το «χτύπημα» στο… ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ακριβώς ένα χρόνο ΠΡΙΝ το «ύπαρκτο» γεγονός! ΣΤΗΜΜΕΝΟ 100% το «χτύπημα» εκεί!

Έκαναν ΠΡΟΒΑ για το «χτύπημα» στο… ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ακριβώς ένα χρόνο ΠΡΙΝ το «ύπαρκτο» γεγονός! ΣΤΗΜΜΕΝΟ 100% το «χτύπημα» εκεί!

by _
0 comment 172 views

Έκαναν ΠΡΟΒΑ (ΑΣΚΗΣΗ) στο… ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ακριβώς ένα χρόνο ΠΡΙΝ το «ύπαρκτο» γεγονός! ΣΤΗΜΜΕΝΟ 100% το «χτύπημα» που «έλαβε χώρα» εχθές στην ίδια πόλη!!! Πρόβα, άσκηση, πείτε το όπως θέλετε. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ. Και ΠΡΙΝ απο κάθε τέτοιο «χτύπηπα», προηγείται πάντοτε η απαραίτητη…ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΥΠΑΡΚΤΟ» ΓΕΓΟΝΟΣ…!!!…

Η πρόβα έγινε στο Κέντρο Trafford, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Μάντσεστερ στις 10 Μάιου 2016…

Προσλαμβάνουν ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ να συμμετάσουν σε όλ’αυτά τα ΣΤΗΜΜΕΝΑ 100 τοις 100 «τρομοκρατικά» χτυπήματα!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!!! ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛ’ΑΥΤΑ ΣΑΝ…ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΎΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ…ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ…ΤΥΡΡΑΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ…«ΚΑΛΟ» ΜΑΣ…!!!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…

Οι ηθοποιοί κρίσης (πράκτορες της κυβέρνησης) που τυχαίνει να είναι και..ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ…!!!..

Θα ήθελα να σας γνωρίσω σε αυτούς τους ανθρώπους που λέγονται “ηθοποιοί κρίσης”. Μήπως τους ξέρετε;;

Όσον αφορά το χθεσινό» χτύπημα, διαβάστε και: «ΣΟΚ: Το «χτύπημα» στο Μάντσεστερ ήταν κι αυτό…ΦΑΡΣΑ…ΚΟΡΟΪΔΑ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑME;;;!!!»

https://www.youtube.com/watch?v=jbOnnVspx8g

Πηγή: The People’s Voice

https://www.facebook.com/thepeoplesvoicetv/videos/896606947153414/

https://www.facebook.com/thepeoplesvoicetv/videos/vb.219195584894557/896606947153414/?type=2&theater

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr