Home Greek News Πιο Μ@λ@Κ@ς & ΠΡΟΔΟΤΗΣ πεθαίνεις: Έλλην φοιτητής δημιούργησε αλγόριθμο που «σκανάρει» τις ψευδείς ειδήσεις

Πιο Μ@λ@Κ@ς & ΠΡΟΔΟΤΗΣ πεθαίνεις: Έλλην φοιτητής δημιούργησε αλγόριθμο που «σκανάρει» τις ψευδείς ειδήσεις

by _
0 comment 297 views

#Fake_News: Έλληνας φοιτητής δημιούργησε αλγόριθμο που «σκανάρει» τις ψευδείς ειδήσεις

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΡΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ!!!!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 16.09, 21 Μάιου 2017 |

Η καμπάνια ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ που υποστηρίζετε τέτοιες ανοησίες εναντίον των “ψεύτικων ειδήσεων” ξεκίνησε το περασμένο Νοεμ. οπότε άναψε φωτιά το διαδίκτυο καθώς και τα ΜΜΕ όποτε αποκαλύφθηκε το ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι Κλίντον, ο Τζόν Ποντέστα και το βαθύ κράτος της Αμερικανικής κυβέρνησης τρέχουν εδώ και δεκαετίες μεγάλα διεθνώς δρώντα κυκλώματα…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ και ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Και γι’αυτό, όλοι αυτοί οι ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ προκειμένου να καλύψουν τα ΙΧΝΗ τους, διέταξαν στα ΜΜΕ να αρχίσουν αυτήν την καμπάνια εναντίον ΑΘΩΩΝ ΚΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚTΛ!!!

«ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ–ΜΟΝΟ…ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ Η ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΦΙΛΆΝΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ… ΠΙΤΣΑΓΚΈΙΤ!!!  ΆΡΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ??? ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ, ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ…ΘΥΣΙΑΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!!!

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ», ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΞΉΣ ΆΡΘΡΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Το μεγάλο σκάνδαλο “PizzaGate” (ΠιτσαΓκέητ) των παιδεραστών ελιτιστών έχει φτάσει ακόμη κι…ΕΛΛΑΔΑ!!!

Αποκάλυψη σοκ: Τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύμβολα των παιδεραστών έχουνε βρεθεί στο…Ντίσνει Greece!!! Σύνδεσμος με το..ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ!!!

_______________________

Ο Βαλεντίνος Τζέκας,δημιούργησε ένα πρόγραμμα με παραμέτρους και ξεχωριστό αλγόριθμο, προκειμένου να εντοπίζεται άμεσα και γρήγορα μια παραπλανητική είδηση από μία πραγματική σε όλο το φάσμα του κυβερνοχώρου.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr