Home Greek News Κ.Πλέυρης: Καλύτερα ψηφίστε ΚΚΕ παρά τη Χρυσή Αυγή

Κ.Πλέυρης: Καλύτερα ψηφίστε ΚΚΕ παρά τη Χρυσή Αυγή

by _
0 comment 114 views

Τα δικά μας σχόλια απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: Ίσως τα σχόλια του κ Πλεύρη έχουν τίποτε να κάνουν με το γεγονός ότι ο δικός υιός συνεχίζει να είναι μέλος ενός απο τα πιο ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΩΜΑΤΑ που υπήρξαν ποτέ στην Ελλάδα??? ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ… 

Λάβρος κατά της Χρυσής Αυγής και επικριτικός με τον Ηλία Κασιδιάρη ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΛΑΟΣ.

Λάβρος κατά της Χρυσής Αυγής και επικριτικός με τον Ηλία Κασιδιάρη ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΛΑΟΣ. Ο Κων. Πλεύρης μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής που παρουσιάζει στο Τηλεάστυ επιτέθηκε τόοσ κατά της Χρυσής Αυγής, όσο και κατά του εκπροσώπου τύπου του κόμματος τον οποίο χαρακτήρισε άνανδρο.

Ο Κων. Πλεύρης μάλιστα έφτασε  στο σημείο να συστήσει στους τελεθεατές του να ψηφίσουν ΚΚΕ και όχι την Χρυσή Αυγή.  Ο κ.Πλεύρης ισχυρίστηκε ότι η Χ.Α είναι δημιούργημα μυστικών υπηρεσιών κάνοντας την ερώτηση “πως άραγε συντηρείται οικομικά;”. Μεγάλο μέρος της εκπομπής του αφιέρωσε στον Ηλία  Κασιδιάρη και τα χαστούκια εναντίον της Λιάνας Κανέλλη υποστηρίζοντας ότι με τη συμπεριφορά του δείχνει ότι είναι άνανδρος και ότι υπηρετεί ένα ευρύτερο σχέδιο που έχει ως πρωταγωνιστή τον Μιχαλολιάκο με στόχο τη συκοφάντηση του εθνικισμού.

https://www.youtube.com/watch?v=55sXdpbXOI4

http://www.protothema.gr/ekloges/article/203689/kpleyrhs-kalytera-pshfiste-kke-para-th-xrysh-aygh/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr