Κ.Πλέυρης: Καλύτερα ψηφίστε ΚΚΕ παρά τη Χρυσή Αυγή

Τα δικά μας σχόλια απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: Ίσως τα σχόλια του κ Πλεύρη έχουν τίποτε να κάνουν με το γεγονός ότι ο δικός υιός συνεχίζει να είναι μέλος ενός απο τα πιο ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΩΜΑΤΑ που υπήρξαν ποτέ στην Ελλάδα??? ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ… 

Λάβρος κατά της Χρυσής Αυγής και επικριτικός με τον Ηλία Κασιδιάρη ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΛΑΟΣ.

Λάβρος κατά της Χρυσής Αυγής και επικριτικός με τον Ηλία Κασιδιάρη ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΛΑΟΣ. Ο Κων. Πλεύρης μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής που παρουσιάζει στο Τηλεάστυ επιτέθηκε τόοσ κατά της Χρυσής Αυγής, όσο και κατά του εκπροσώπου τύπου του κόμματος τον οποίο χαρακτήρισε άνανδρο.

Ο Κων. Πλεύρης μάλιστα έφτασε  στο σημείο να συστήσει στους τελεθεατές του να ψηφίσουν ΚΚΕ και όχι την Χρυσή Αυγή.  Ο κ.Πλεύρης ισχυρίστηκε ότι η Χ.Α είναι δημιούργημα μυστικών υπηρεσιών κάνοντας την ερώτηση “πως άραγε συντηρείται οικομικά;”. Μεγάλο μέρος της εκπομπής του αφιέρωσε στον Ηλία  Κασιδιάρη και τα χαστούκια εναντίον της Λιάνας Κανέλλη υποστηρίζοντας ότι με τη συμπεριφορά του δείχνει ότι είναι άνανδρος και ότι υπηρετεί ένα ευρύτερο σχέδιο που έχει ως πρωταγωνιστή τον Μιχαλολιάκο με στόχο τη συκοφάντηση του εθνικισμού.

http://www.protothema.gr/ekloges/article/203689/kpleyrhs-kalytera-pshfiste-kke-para-th-xrysh-aygh/