Home Greek News Πως ο Πούτιν αντιμετωπίζει την διαφθορά ~ ας παραδειγματίζονται τα δικά μας λαμόγια ….

Πως ο Πούτιν αντιμετωπίζει την διαφθορά ~ ας παραδειγματίζονται τα δικά μας λαμόγια ….

by _
0 comment 112 views

https://www.facebook.com/Paraxenogreece/videos/1832442867024174/

 

Η Ρωσία έχει Προεδρική Δημοκρατία η οποία είναι ένα είδος κοινοβουλευτικής δημοκρατίας στην οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι όχι μόνο Αρχηγός του Κράτους αλλά και Αρχηγός της Κυβέρνησης. Υπάρχει Κοινοβούλιο που νομοθετεί αλλά δεν μπορεί να ανατρέψει συνήθως τον Πρόεδρο πριν λήξει η θητεία του. Για αυτό δεν μιλάει κάνεις μπροστά στον άρχοντα Πούτιν. Εδώ τα λαμόγια τα δικά μας δεν μπορούν να μιλήσουν γιατί αν παραιτηθεί κάποιος πέφτει η κυβέρνηση… η λεγόμενη Προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία στην οποία κάνει κουμάντο ο πρωθυπουργός. Ένα σύστημα το οποίο δημιουργήθηκε για την εκμετάλλευση λαών από ξένες δυνάμεις. Δεν είναι τυχαίο που η 2 υπερδυνάμεις έχουν πρόεδρο και όχι πρωθυπουργό. Όλοι όσοι έχουν κυβερνήσει ήταν και είναι υπάλληλοι κάποιων ανώτερων δυνάμεων. Οι οποίοι πήραν την καρέκλα με την ψήφο του ελληνικού λαού που μετά από 3 μνημόνια εξακολουθεί να ονειρεύεται ακόμη στην ανάπτυξη . Και το χειρότερο από όλα είναι ότι εξακολουθεί να τους ψηφίζει.  Αυτό αυτομάτως σημαίνει έλλειψη νοητικού επιπέδου. Εμείς τι φταίμε που ο κάθε μαλάκας πιστεύει την κάθε παπαριά που λέει ο κάθε μαλάκας για να πάρει ψηφαλάκια. Τελικά το συγκεκριμένο βίντεο, αναφέρεται στην προσπάθεια τού Πούτιν να καταπολεμήσει τη διαφθορά και την εκμετάλλευση τού δημοσίου χρήματος ! Φυσικά, θα ήταν κουτό να περιμένει κανείς να γίνουν όλα τέλεια, σε μια αχανή χώρα σαν την Ρωσία … Αλλά, τουλάχιστον, βλέπουμε πως ο αρχηγός τής χώρας  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, σε αντίθεση με τούς Έλληνες ομολόγους του, οι οποίοι κάνουν ακριβώς το αντίθετο !!!

Εδώ μιλάμε για άνθρωπο που σήκωσε την Ρωσία από τις στάχτες…δεν μπορεί να συγκριθεί μ’ αυτόν κανένας στην σύγχρονη ιστορία….
Μιλάμε ανέστησε την χώρα, την χριστιανοσύνη…και χωρίς να θίγει άλλες θρησκευτικές ομάδες… εκεί συνυπάρχουν 130 διάφορες εθνικότητες και όλοι είναι Ρώσοι. Ο άνθρωπος είναι ηγέτης! Τελεία και παύλα !!!

https://cretanpatriot.wordpress.com/2017/05/20/πως-ο-πούτιν-αντιμετωπίζει-την-διαφθο/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr