Home Greek News Η ταινία “Capricorn One” που ξεσκεπάζει την ΨΕΥΤΙΚΗ «προσγείωση» στη Σελήνη και αποκαλύπτει την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ!!!

Η ταινία “Capricorn One” που ξεσκεπάζει την ΨΕΥΤΙΚΗ «προσγείωση» στη Σελήνη και αποκαλύπτει την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ!!!

by _
0 comment 268 views

Η ταινία “Capricorn One” είναι μια ξεκάθαρη αναπαράσταση της ψεύτικης προσγείωσης στη Σελήνη αλλά στην ταινία αντί να κάνουν προσπάθεια να πάνε στη Σελήνη, «πάνε» στον…«Άρη»…

Για ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ τόσο για τη σαταΝΑΣΑ καθώς και για την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ, διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία»…

Η ταινία αυτή αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό που πέρασε η κυβέρνηση του Νίξον με την πρώτη Αποστολή Απόλλωνα. Διαβάστε και το άρθρο μου με τίτλο:

ΣΟΚ: ΙΔΟΥ Η ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ…ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ 11 ME ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ CIA! ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ!

-του Ιωάννη Κουντούρη | 18 Μάιου 2017

Γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Peter Hyams και παρήχθη από την ITC Entertainment του Lew Grade. Ο πρωταγωνιστής είναι ο Elliott Gould με τους James Brolin, Sam Waterston και O.J. Simpson ως αστροναύτες.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας προσπαθεί να στείλει μερικά κωδικοποιημένα μηνύματα στη σύζυγό του που περιέχουν αναφορές στη λέξη…«επίπεδος» αφήνοντας δηλ. να εννοηθεί πως η γη είναι…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!  Υπάρχουν αρκετές αναφορές στην λέξη επίπεδος (flat)στη ταινία. Επίσης, στην ταινία ακούμε μια ηθοποιό να λέει «Πέρυσι πήγαμε στην πόλη Flat Rock, όχι Yosemite, αν υπάρχει κάποια κοσμική σημασία γι ‘αυτό». ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΗΜΑΣΙΑ???

Έτσι αυτό που υπονοεί η ταινία είναι ότι οι προσγειώσεις στην Σελήνη ήταν…ΨΕΥΤΙΚΕΣ για να αποκρυβεί από το κοινό η πραγματικότητα της …ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ. ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ να δείτε την ταινία…

https://gomovies.to/film/capricorn-one-9076/watching.html?ep=129091

Δείτε επίσης αυτά τα κλιπ:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr