Η ταινία “Capricorn One” που ξεσκεπάζει την ΨΕΥΤΙΚΗ «προσγείωση» στη Σελήνη και αποκαλύπτει την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ!!!

Cool Ads!

Η ταινία “Capricorn One” είναι μια ξεκάθαρη αναπαράσταση της ψεύτικης προσγείωσης στη Σελήνη αλλά στην ταινία αντί να κάνουν προσπάθεια να πάνε στη Σελήνη, «πάνε» στον…«Άρη»…

Για ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ τόσο για τη σαταΝΑΣΑ καθώς και για την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ, διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία»…

-του Ιωάννη Κουντούρη | 18 Μάιου 2017

Γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Peter Hyams και παρήχθη από την ITC Entertainment του Lew Grade. Ο πρωταγωνιστής είναι ο Elliott Gould με τους James Brolin, Sam Waterston και O.J. Simpson ως αστροναύτες.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας προσπαθεί να στείλει μερικά κωδικοποιημένα μηνύματα στη σύζυγό του που περιέχουν αναφορές στη λέξη…«επίπεδος» αφήνοντας δηλ. να εννοηθεί πως η γη είναι…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!  Υπάρχουν αρκετές αναφορές στην λέξη επίπεδος (flat)στη ταινία. Επίσης, στην ταινία ακούμε μια ηθοποιό να λέει «Πέρυσι πήγαμε στην πόλη Flat Rock, όχι Yosemite, αν υπάρχει κάποια κοσμική σημασία γι ‘αυτό». ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΗΜΑΣΙΑ???

Έτσι αυτό που υπονοεί η ταινία είναι ότι οι προσγειώσεις στην Σελήνη ήταν…ΨΕΥΤΙΚΕΣ για να αποκρυβεί από το κοινό η πραγματικότητα της …ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ. ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ να δείτε την ταινία…

https://gomovies.to/film/capricorn-one-9076/watching.html?ep=129091

Δείτε επίσης αυτό το κλιπ όπου βλέπουμε μια ανάλυση της ταινίας…

Great deals!

Skip to toolbar