Home Greek News ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τα ρολόγια ηλίου, οι σκιές και το φώς του Ηλίου ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τα ρολόγια ηλίου, οι σκιές και το φώς του Ηλίου ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!

by _
0 comment 333 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τα ρολόγια ηλίου, οι σκιές και το φώς του Ηλίου ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!

Πιο έξυπνοι από εμάς που πιστεύουμε τα ΨΕΜΑΤΑ της σαταNASA…ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ!!! ΟΛΟΙ χησιμοποιουσαν τα ρολόγια ηλίου συμπεριλαμβανομένων…ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! (πατήστε εδώ)

Η ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ…ΕΙΝ’ΔΩ και τούτο μάλιστα…ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…!!!…

Με ρωτήσατε εάν η γη είναι επίπεδη, τότε πώς λειτουργούν αι εποχαί;;; ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΞΗΣ!!!…

Στο ακόλουθο βίντεο του διάσημου καθηγητού/ερευνητού/συγγραφέως Eric Dubay, o οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στην απόδειξη της ύπαρξης της επίπεδης γης, μαθαίνουμε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που ΌΝΤΩΣ δεν μπορεί να αμφησβητήσει ΚΑΝΕΙΣ μιας ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΙΝΑΙ…

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20.05, 17 Μάιου 2017 | JohnKountouris.com

Η NASA και η σύγχρονη αστονομία ισχυρίζονται ότι η Γη είναι μία σφαίρα που περιστρέφεται 1.000 μίλα την ώρα στον άξονά της ενώ ενώ αιωρείται στο άπειρο «διάστημα»…

Ισχυρίζονται ότι η σφαιρική γη περιστρέφεται επίσης 67.000 μίλα την ώρα γύρω από τον Ήλιον μαζί με άλλους παρεμφερείς σφαιρικούς πλανήτες …

Μετά σου λένε ότι η Γη, ο Ήλιος και άλλοι σφαιρικοί πλανήτες στρέφονται 500.000 μίλια την ώρα γύρω από τον εξωτερικό βραχίονα του Γαλαξία…

Και τελικά μας λένε ότι ολόκληρος ο γαλαξίας “κόβει βόλες” μέσα από το δικό του σύμπαν σε 670.000 μίλια / ώρα.

Συνεπώς ταυτόχρονα, περιστρεφόμαστε και στρεφόμαστε σε 1000 + 67.000 + 500.000 + 670.000 κ.ο.κ. μίλια / ώρα!

Αυτό σημαίνει ότι η Γη διασχίζει μια απόσταση περίπου 5,8 τρισεκατομμυρίων μιλίων μέσω του σύμπαντος!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ…???!!!…

Κρατήστε αυτά τα απίστευτα αστρονομικά στατιστικά στοιχεία στο μυαλό σας, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά….

Ο Πολάρης, το αστέρι του Βόρειου πόλου, παραμένει απόλυτα σταθερός στη θέση του νύχτα με τη νύχτα, χρόνο με το χρόνο, αιώνα με τον αιώνα….

Όλα τα άλλα αστέρια παραμένουν σταθερά στους αστερισμούς τους και κάνουν τέλειες κυκλικές τροχιές προς τα δυτικά γύρω από τον Πολάρη κάθε νύχτα…

Σταθερά ηλιακά ρολόγια, σεληνο-ρολόγια, και μόνιμες πέτρες, εκατοντάδων ή ακόμα και χιλιάδων ετών, εξακολουθούν να εργάζονται σήμερα με αλάνθαστη ακρίβεια!

Τα περισσότερα μέρη στη γη δεν λούζονται συνεχώς με το φώς του ηλίου 12 ώρες την ημέρα, όπως θα έπρεπε να ήταν εάν η γη ήταν μια μπάλα που περιστρέφεται γύρω από έναν ήλιο-μπάλα!

Αυτός είναι ο ήλιος της μεσονύχτιας Αρκτικής. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιρικού ηλιοστασίου κάθε χρόνο, από τον 65ο παράλληλο και πάνω, είναι δυνατό να μην δείς ποτέ τον ήλιο να δύσει για μέρες, απλά ανεβαίνει και πέφτει κάθε 12 ώρες.

Εάν η Γη ήταν στην πραγματικότητα μια περιστρεφόμενη σφαίρα που περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο, το μόνο μέρος που θα μπορούσε να δει κάποιος ένα τέτοιο φαινόμενο θα ήταν στους πόλους.

Από οποιαδήποτε άλλη σκοπιά 89 μοίρων γεωγραφικού πλάτους προς τα κάτω δεν θα μπορούσε ποτέ ο Ηλιος να παρατηρηθεί για 24 συναπτές ώρες, ανεξαρτήτως οποιασδήποτε κλίσεως…

Για να δείτε τον ήλιο για μια ολόκληρη περιστοφή σε μια στροβιλώδη σφαίρα σε ένα σημείο διαφορετικό από τους πόλους, θα πρέπει να ψάχνετε μέσα από μίλια και μίλια γης και θάλασσας για ένα μέρος της περιστροφής!

Ο μεσονύχτιος ήλιος είναι ορατός στα βόρεια γεωγραφικά πλάτη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού της Αρκτικής, επειδή ο Ήλιος, στον εσωτερικό του κύκλο, κυκλώνει αρκετά γύρω από το πολικό κέντρο που παραμένει ορατό πάνω από τον ορίζοντα για κάποιον να το δεί σε ένα τέτοιο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!….

Ομοίως, στα ακραία νότια γεωγραφικά πλάτη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού της Αρκτικής, ο Ήλιος εξαφανίζεται εντελώς από την όραση για πάνω από δύο μήνες, επειδή στον Βόρειο Τροπικό, στο εσωτερικό τόξο του ταξιδιού-0μπούμερανγκ του, ο Ήλιος κυκλώνει το Βόρειο κέντρο πολύ σφιχτά για να τον δει κάποιος από τη νότια περιφέρεια.

Εάν η Γη ήταν στην πραγματικότητα μια μπάλα που γυρίζει καθημερινά με ομοιόμορφη ταχύτητα γύρω από τον Ήλιο, θα πρέπει να υπάρχουν ίσες 12-ωρες ημέρες και 12-ώρες βραδιές παντού όλο το χρόνο!

Η μεγάλη ποικιλία του μήκους των ημερών και των νυχτών καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους σε διαφορετικά γεωγραφικά πλάτη στη Γη μαρτυρεί το γεγονός ότι δεν ζούμε σε έναν περιστρεφόμενο πλανήτη που μοιάζει με μπάλα!

Παρακολουθήστε τον Ήλιο καθώς κινείται στον ουρανό. Έτσι νομίζετε πραγματικά ότι παρακολουθείτε τη Γη να κινείται κάτω από τον Ήλιο τώρα; Ή μήπως μπορεί να είναι ο Ήλιος που κινείται πάνω από μια ακίνητη Γη, ακριβώς όπως φαίνεται; (στο 4:15 του βίντεο)

Στο μοντέλο της επίπεδης γης, ο ήλιος κυκλώνει, περιστρέφεται πάνω και γύρω από τη Γη από Τροπικό σε Τροπικό, από Ηλιοστάσιο σε Ηλιοστάσιο, προκαλώντας έτσι τις εποχές.

Ο ήλιος ταξιδεύει ταχύτερα γύρω από τον εξωτερικό Τροπικό κατά τη διάρκεια του Χειμερινού Ηλιοστασίου και στη συνέχεια αρχίζει να επιβραδύνει και να ταξιδεύει πιο αργά γύρω από τον εσωτερικό Τροπικό κατά τη διάρκεια του θερινού ηλιοστασίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αυγή και το σούρουπο είναι πολύ μακρύτερα στα βόρεια γεωγραφικά πλάτη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι νύχτες και οι γενικές θερμοκρασίες είναι πολύ πιο κρύες στα νότια γεωγραφικά πλάτη.

Αυτός είναι ο λόγος τα συγκρίσιμα γεωγραφικά πλάτη στον Βορά βιώνουν τις πλέον μεγαλύτερες μέρες του χρόνου από τους Νότιους ομολόγους τους και συγκρίσιμα γεωγραφικά πλάτη στο Βορά βιώνουν τις πλέον μικρότερες ημέρες του έτους από τους Νότιους ομολόγους τους!

Αυτός είναι και ο λόγος που ο ήλιος στα μεσάνυχτα συμβαίνει στην Αρκτική, αλλά όχι στην Ανταρκτική. Οι αρχαίοι εξερευνητές και η βασιλική βελγική γεωγραφική κοινωνία έχουν καταγράψει από 71 ° μοίρες νοτίου γεωγραφικού πλάτους και μετά ότι ο ήλιος δύει στις 17 Μαΐου και δεν βλέπεται πάλι πάνω από τον ορίζοντα μέχρι τις 21 Ιουνίου. Αυτό ακριβώς θα περίμενε κανείς από μια γηεπίπεδη …!!!…

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ???….ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ….ΕΛΛΗΝΕΣ!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=CbRIbIeKj7E&t=219s

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr