Home Greek News ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο χάρτης Gleason γης επίπεδης της αποκαλύπτει ρολόι 24 ωρών !!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο χάρτης Gleason γης επίπεδης της αποκαλύπτει ρολόι 24 ωρών !!!

by _
0 comment 430 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο χάρτης Gleason γης επίπεδης της που λένε πολλοί ότι είναι «άχρηστος», αποκαλύπτει ρολόι 24 ωρών !!!

Η επίπεδη γη ειν’εδώ και τούτο μάλιστα…ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ !!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 9.28πμ, 16 Μάιου 2017

Ο Αμφιβάλλων Θωμάς: Γιάννη τι ώρα είναι;;;

Γιάννης: Είναι ώρα να…ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Ο χάρτης της επίπεδης γής είναι ένα ρολόι 24ων ωρών.

Μπορεί να αποδείξει για μας την πορεία του Hλίου σε 24ωρη περίοδο κατά τη διάρκεια του ηλιοστασίου του Ιουνίου.

Η διαδρομή του Ηλίου κινείται σπειροειδώς μέσα και έξω προς το κέντρο του κύκλου της επίπεδης γης μας καθώς οι εποχές αλλάζουν.

Σε ένα ρολόι 24 ωρών, το χέρι ώρας περνάει μία φορά την ημέρα, όπως παρατηρούμε στην πραγματική ζωή (με την τροχιά του ηλίου).

Ανάλογα με τη θέση του χάρτη, ο ήλιος είναι πάντα ευθυγραμμισμένος με το χέρι ώρας σε ένα ρολόι 24 ωρών.

12 είναι στο κάτω μέρος και ξεκινάει μετά από 12. Το ρολόι δεν θα χτυπήσει ποτέ 13, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε το μεσημβρινό της γραμμής του Greenwich (Γκρήνουιτς) στο βίντεο όπου το ρολόι χτυπά το μεσημέρι (στο 1:10 και μετα).

Τι γίνεται με ένα 24ωρο σύστημα; Ενδιαφέρον είναι ότι αυτός ο χάρτης της επίπεδης γης από το 1892 θα είχε ενσωματωμένο σε αυτόν ένα ρολόι 24 ωρών.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ…ΡΟΛΌΙ ΣΟΎ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ!!!  Π.χ., ο δείκτης της ώρας είναι η διαδρομή του Ήλιου γύρω από την επίπεδη γη.  Στο ρολόι, ο δείκτης της ώρας κάνει έναν ολόκληρο γύρο γύρω από την περιφέρεια του ρολόιου, το ίδιο συμβαίνει με τον…ΗΛΙΟ πάνω και γύρω απο την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ….

Το σύστημα χρόνου 12 ωρών μάς έχει κλειδώσει σε μια ψεύτικη πραγματικότητα και επιταχύνει άσκοπα το χρόνο στη διάστασή μας.

Ο Ήλιος περνάει πάνω και γύρω από τη Γη μόνο μία φορά την ημέρα. Γιατί λοιπόν τα χέρια του ρολογιού πρέπει να περάσουν δύο φορές;;;

Αυτή η απόκλιση από το φυσικό ρυθμό αναγκάζει μια δυαδική υπέρβαση από “1” σε “2”, από “ναι” σε “όχι”.

 Η πρώτη γραμμή στο βιβλίο του George Orwell (Τζορτζ Οργούελ)
“1984” είναι μια αναφορά σε ένα 24ωρο ρολόι!

Π.χ., στο βιβλίο 1984, κεφ. 3, διαβάζουμε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ από μια στοιχομυθία:

‘What are the stars?’ said O’Brien indifferently. ‘They are bits of fire a few kilometres away. We could reach them if we wanted to. Or we could blot them out. The earth is the centre of the universe. The sun and the stars go round it.’

Μετάφρασις:

«Ποια είναι τα αστέρια;» είπε αδιάφορα ο O’Brien. «Είναι κομμάτια φωτιάς λίγα χιλιόμετρα μακριά. Θα μπορούσαμε να τους φτάσουμε αν θέλαμε. Ή θα μπορούσαμε να τα σβήσουμε. Η γη είναι το κέντρο του σύμπαντος. Ο ήλιος και τα αστέρια περνούν γύρω της.

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΙΝἈΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο O’Brien;;;  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ…ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ!!!  ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η…ΓΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ…ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙ ΌΧΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-«ΣΥΜΠΑΝ» ΚΑΙ «ΓΑΛΛΑΞΙΕΣ» ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ…ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ!!!

Το διάσημο ρολόι Big Ben διαθέτει ένα καντράν ρολογιού 24-ωρών ως μέρος του μηχανισμού, αν και δεν είναι ορατό από έξω!!!

Τον 20ο αιώνα, το 24-ωρών αναλογικό καντράν του ρολόιου υιοθετήθηκε από τους στρατιωτικούς, υποβρύχια, πιλότους και για τους ραδιοερασιτέχνες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΟΝΤΕΛΟ-ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΓΗ ΜΑΣ ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ…ΦΩΣΤΗΡΕΣ –ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΣΙΝ- ΤΟΥ…ΣΤΕΡΕΏΜΑΣΤΟΣ (ΘΌΛΟΥ) ΠΟΥ ΔΕΝ «ΤΡΥΠΑΕΙ»…ΚΑΝΕΙΣ!!!

Στο άρθρο μου με τίτλο «Ο Ήλιος κάνει μια περιστροφή 360 μοιρών γύρω από τη νότια ήπειρο!!!» (πατήστε εδώ), θα δείτε ότι ο Ήλιος κάνει μια περιστροφή 360 μοιρών γύρω από τη νότια ήπειρο, δηλ., δΕΝ ΕΙΝΑΙ η γη που περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιον, αλλά ο…ΗΛΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΝ, κάτι το οποίον ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ 100 τοις 100 την «θεωρία» της…ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ, γράφω τα εξής:

Ήταν ο Nikolai Καπρίνικος που εισήγαγε στην ανθρωπότητα στο ηλιακό σύστημα της… Νέας Εποχής, ενώ, ΠΡΙΝ, ΌΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ. Ο καθένας είχε μια γεωκεντρική κοσμοθεωρία. Αλλά μετά τις “αποκαλύψεις” του Καπρίνικου, όλοι άρχισαν να έχουν μια ηλιοκεντρική κοσμοθεωρία. Τώρα, για τη πρώτη φορά, είναι ο ήλιος βρίσκεται στο κέντρο του σύμπαντος και όχι στη Γη.

Μιλάμε για την παγανιστική λατρεία του Ήλιου!!!

Ήταν επίσης ο…ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ που ενέκρινε τέτοιες αντιλήψεις. Να μην πιστεύουμε τώρα κανένα…ΠΑΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ!!! Τι μας είπε ο Άγιος Κοσμάς;;;: ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ.

Ο ευρωπαϊκός «διαφωτισμός» εισήγαγε στον κόσμο ιδέες για τον κόσμο, τη ζωή καθώς και την…ΓΗΝ προερχομένες από τα…ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΣΕΚΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!

Διαβάστε και το άρθρο μου με τίτλο «ΙΔΟΥ η μεγάλη ΣΥΝΩΜΟΣΊΑ των αιώνων της Συνθήκης της Ανταρκτικής που αποκρύβει την ΑΛΗΘΕΙΑ της ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ! ΕΝΤΑΓΜΕΝΗ σε αυτήν κι η ΕΛΛΑΔΑ!» και εκεί θα μάθετε πως επενόησαν αυτήν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ οι «αγαπημένοι» “εξουσιασταί” (πατήστε εδώ).

GreekNewsOnDemand.com, όπου το σύμπαν είναι ΕΣΥ και εσύ…ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ…!!!…

Δείτε τώρα το βίντεο!….

Διαβάστε επίσης!…

Newsweek: Υποθαλάσσια καλώδια μεταφέρουν το 99 τοις 100 των ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr