Home Greek News Kαταγγέλλων τας δυσλειτουργίας επιβεβαιώνει ότι οι «δορυφόροι» είναι…ΦΑΡΣΑ!!!

Kαταγγέλλων τας δυσλειτουργίας επιβεβαιώνει ότι οι «δορυφόροι» είναι…ΦΑΡΣΑ!!!

by _
0 comment 240 views

Kαταγγέλλων τας δυσλειτουργίας που εδούλεψε για μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών που σχετίζεται με την αμερικανική κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι οι «δορυφόροι» είναι…ΦΑΡΣΑ και το μόνο που κάνουν εν προκειμένω οι τεχνικοί της ΝΑΣΑ, του στρατού κτλ. είναι να κάνουν σήματα να…ΑΝΑΠΗΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ και ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟΘΟΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ…!!!….

ΙΔΟΥ το μεγάλο πρότζεκτ…”White Alice” («Άσπρη Αλίκη») που τα εξηγεί ΟΛΑ…!!!…

Για μια άλλη διάσταση του ίδιου θέματος των…ΨΕΥΤΟ-“δορυφόρων”, διαβάστε και: ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ-ΜΠΑΛΟΝΙΩΝ της NASA και της CIA ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣ «ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ» ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ!…

Μόλις καταλάβετε πως το 99 τοις 100 της μεταφοράς των διεθνών δεδομένων γίνεται με…ΚΑΛΩΔΙΑ, τότε θα δείτε πως μας έχουν κοροϊδέψει τόσα χρόνια με αυτά ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ περι…«δορυφόρων»: Newsweek: Υποθαλάσσια καλώδια μεταφέρουν το 99 τοις 100 των ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ «Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία» ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21.03, 14 Μάιου 2017 | JohnKountouris.com

Η συγκεκριμένη τεχνοιλογία των «δορυφόρων» που χρησιμοποιούν η ΝΑΣΑ, η κυβέρνηση, ο στρατός, κτλ., λέγεται troposcatter technology, δηλ., μια τεχνολογία που σκορπίζει σήματα παντού και κατα τόπους.

Σύμφωνα με την εταιρεία Comtech Systems:

Τα συστήματα Troposcatter (tropo εκ του «τρόπος») αναπτύχθηκαν τη δεκαετία του 1950 για επικοινωνίες από σημείο σε σημείο πέρα από την οπτική επαφή μεταξύ απομακρυσμένων γεωγραφικών περιοχών όπου δεν ήταν εφικτή η σύνδεση μικροκυμάτων και καλωδίων. Η μετάδοση troposcatter εξαρτάται από την εμπρόσθια σκέδαση του ραδιοσήματος στην τροπόσφαιρα, το χαμηλότερο τμήμα της ατμόσφαιρας της γης. Η μετάδοση Troposcatter εξαρτάται από τους πομπούς υψηλής ισχύος και τους ευαίσθητους δέκτες, καθώς η απώλεια της διαδρομής σκέδασης προς τα εμπρός είναι σχετικά υψηλή σε σύγκριση με τη συμβατική γραμμή μικροκυμάτων συστημάτων όρασης. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των ραδιοσυστημάτων troposcatter είναι η λειτουργία τους σε μεγάλες αποστάσεις, πέρα από τον ορίζοντα ή πέρα από την οπτική επαφή και την εξάρτησή τους από την ατμόσφαιρα της γης. Ένα παράδειγμα μιας τυπικής διαδρομής troposcatter για τον πάνω από τον ορίζοντα μετάδοση δείχνεται παρακάτω στο Σχήμα 1. Ο όγκος διασποράς για μετάδοση είναι όπου διασταυρώνονται οι ράδιο-ακτίνες. 

Μερικοί από τους πρώτους συνδέσμους tropo εγκαταστάθηκαν στα απομακρυσμένα μέρη του Καναδά και της Αλάσκας και τοποθετήθηκαν πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο για να παρέχουν επικοινωνίες μεταξύ των συστημάτων ραντάρ που χρησιμοποιούνται για την αεράμυνα. Άλλα εγκαίρως συστήματα εγκαταστάθηκαν μεταξύ των νησιών του Ειρηνικού και επίσης χρησιμοποιήθηκαν για τη σύνδεση στρατιωτικών βάσεων σε ολόκληρη τη Βόρεια Ευρώπη.

Τα συστήματα Troposcatter έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο για ποικίλες εφαρμογές, από πολλούς τύπους χρηστών. Από τη δεκαετία του 1960, τα τροπικά συστήματα έχουν χρησιμοποιηθεί για πετρελαϊκούς και αέριους φορείς εκμετάλλευσης υπεράκτιων πλατφορμών και για αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου. Άλλες εφαρμογές πολιτικών τηλεπικοινωνιών της εποχής περιελάμβαναν συνδέσεις μεταξύ των νήσων, που συνέδεαν τα νησιωτικά έθνη μαζί για τη παροχή φωνητικών συνδέσεων.

Σήμερα, με τη χρήση μόντεμ υψηλής ταχύτητας με την προηγμένη επεξεργασία σήματος, ψηφιακές υπηρεσίες φωνής, δεδομένα και βίντεο μπορούν να μεταδοθούν μέσω υψηλής αξιοπιστίας σύνδεσης για στρατιωτικές και εμπορικές εφαρμογές ως μέρος ενός πλήρους δικτύου επικοινωνιών.

Πηγή: http://www.comtechsystems.com/wp-content/uploads/2014/05/Troposcatter-Introduction-Nov-2013.pdf

Τέτοια συστήματα εγκαταστάθηκαν στο Αλάσκα μερικά χρόνια ΠΡΟ της ιδρύσεως του μεγάλου «δορυφόρου» της ΝΑΣΑ που λέγεται «NASA X»!!!

Το πρότζεκτ “White Alice” («Άσπρη Αλίκη» δηλ.) όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ήταν η προέλευση τέτοιων συστημάτων που χρησιμοποιούνται και ΣΗΜΕΡΑ. Το White Alice Communications System (WACS) ήταν ένα τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών με 80 ραδιοφωνικούς σταθμούς που κατασκευάστηκαν στην Αλάσκα κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Χρησιμοποίησε την τεχνολογία troposfheric scatter για συνδέσεις πάνω από το ορίζοντα και για το ρελέ μικροκυμάτων για μικρότερους συνδέσμους. Οι περιοχές χαρακτηρίστηκαν από μεγάλες παραβολικές, τροπόσφαιρες κεραίες διασκορπισμού (scatter), καθώς και μικρότερα πιάτα μικροκυμάτων για συνδέσεις από σημείο σε σημείο.

Εν ολίγοις, ο τρόπος με τον οποίον λειτουργούν αυτά τα συστήματα της εν λόγω τεχνολογίας εξηγείται καλύτερα με την παρακάτω εικόνα:

Δηλ., κάνουν σήματα να αναπηδούν ΟΥΧΙ από την ατμόσφαια αλλά από τον…ΘΟΛΟΝ, έτσι κάνοντας το κοινό να νομίζει πως τα σήματα αυτά προέρχονται αρχικώς από μερικούς περιφερόμενους «δορυφόρους» που ευρίσκονται “εκεί ψηλά” στο…«διάστημα»!!! ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΑ!!!

Στην ίδια έκθεση της Comtech Systems: διαβάζουμε επίσης και προσέξτε πως το σύστημα Troposcatter παρατίθεται μαζί με τους “δορυφόρους”:

Τα τυπικά πλεονεκτήματα των συστημάτων troposcatter σε σχέση με άλλα μέσα μετάδοσης συνοψίζονται παρακάτω στον Πίνακα 1.

Δηλ., το σύστημα Troposcatter και οι δορυφόροι…ΤΟ ΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!  Διαβάστε το άρθρο μου «ΙΔΟΥ η ΑΛΗΘΕΙΑ για τους «δορυφόρους» καθώς και την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ!!!» να καταλάβετε (πατήστε εδώ). Στον παραπάνω πίνακα παρατηρούμε και την κατηγορία «Undersea fiber», δηλ., υποθαλλάσια καλώδια διότι ΑΠΟ ΕΚΕΙ παίρνουμε το 99% των διεθνών δεδομένων μας…!!!…

Από τη σελίδα του Γιώργου Τριανταφυλλίδη διαβάζουμε τα εξής απίστευτα:

«H επιχείρηση Fishbowl, δια της οποίας μελέτησαν ενδελεχώς τον Θόλο και τις ιδιότητές του. Η NASA ιδρύθηκε για να κρατάνε τον κόσμο σε άγνοια σχετικά με την ύπαρξη του Θόλου (λέγοντάς μας παραμύθια περί Διαστήματος), ενώ η συνθήκη της Ανταρκτικής για να μην μπορούν οι κοινοί θνητοί να προσεγγίσουν τις κατώτερες απολήξεις του Θόλου…»

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο. H επιχείρηση Fishbowl είχε να κάνει με την…ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΘΟΛΟΥ…!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=54Ku3i-zl8U

Στο παρακάτω βίντεο ακούμε προς μεγάλην έκπληξίν μας ότι υπάρχει απ’ότι φαίνεται ένας καταγγέλων τας δυσλειτουργίας, που δούλεψε χρόνια σαν μεγάλο στέλεχος μιας πανίσχυρης τηλεπικοινονιακής εταιρείας, ο οποίος έχει διαρρεύσει στο κοινό ότι ήταν υπεύθυνος για την κατασκευή «δορυφόρων» και ότι αυτά που μας λένε για αυτούς είναι…ΨΕΜΑΤΑ! Αλλά μας εξηγεί ο ίδιος πως όταν πήρε προαγωγή στην εταιρεία αυτή πριν 10 χρόνια, μετά τον πλησίασαν άλλα μεγάλα στελέχη της ίδιας εταιρεία, τα οποία προσπάθησαν να τον μυήσουν…ΜΑΣΟΝΟ!

Και αφού τους το αρνήθηκε, τον ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ και του αποκάλυψαν πως το μεγάλο τμήμα της εταιρείας που επόπτευε ο ίδιος έφτιαχε να «ανταλλακτικά»…ΨΕΥΤΙΚΑ για τους…«δορυφόρους» μιας και οι ιδιοι οι «δορυφόροι» είναι κι αυτοί…ΨΕΥΤΙΚΟΙ και ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ!!!

Και αφού απογοητεύθηκε πάρα πολύ αυτός ο άνθρωπος, αποφάφισε να παραιτηθεί αυτής της μεγάλης θέσης του με αποτέλεσμα να γίνει ένας που καταγγέλλει τας δυσλειτουργίας καθώς και να μπεί στη…ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!…

Και τέλος, αυτός ο υποτιθέμενος καταγγέλλων τας δυσλειτουργίας ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ πως το μόνο που κάνουν τα λεγομένα συστήματα «δορυφόρουν» είναι όντως να κάνουν σύμαντα να αναπηδούν απο τον…ΘΟΛΟ κ.ο.κ., όπως σας περιέγραψα παραπάνω…!!!….

https://www.youtube.com/watch?v=sCAeshFGQIs&t=43s

#

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr