Home Greek News Πρωτοφανές! 2:30 λεπτά αναμονής του Ρώσου προέδρου από τον Έλληνα πρωθυπουργό!

Πρωτοφανές! 2:30 λεπτά αναμονής του Ρώσου προέδρου από τον Έλληνα πρωθυπουργό!

by _
0 comment 147 views

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ… ΣΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ Ή ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ… ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ… ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ…!!! ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ…!!!

-από το greekamericannewsagency.com

Πρωτοφανές! 2:30 λεπτά αναμονής του Ρώσου προέδρου από τον Έλληνα πρωθυπουργό! {ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ}

Αίσθηση-στους ρώσους δημοσιογράφους- προκάλεσε η αναμονή του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν περιμένοντας τον Αλέξη Τσίπρα σε προγραμματισμένη συνάντηση. Η συνάντηση έγινε στο περιθώρειο της κινεζικής διοργάνωσης. To βίντεο ανέβασε ο δημοσιογράφος Διμητρί Σμυρνώφ που καλύπτει για λογαριασμό της εφημερίδας   Komsomolskaya Pravda  και βρισκόταν στην Ρωσική αντιπροσωπεία. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Η μουσική επένδυση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!

Μάλιστα ο Ρώσος δημοσιογράφος  Σμυρνώφ έχει 4 φωτο από την συνάντηση των δυο ηγετών (Ελλάδος -Ρωσίας)  στο λογαριασμό του στο twitter και  σχολιάζοντας την στάση του Έλληνα Πρωθυπουργού στην καρέκλα  αναφέρει σημειλογικά πως “ο έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει σταθερή θέση …στην καρέκλα του… μοιάζει αμήχανος…” υπονοώντας πως κάθεται  μάλλον άβολα απέναντι στον Ρώσο Πρόεδρο… Τι να εννοεί άραγε;  

http://greekamericannewsagency.com/2010-01-19-17-50-12/2010-01-21-19-05-32/50508-%CF%80%C0s%E2s%E13

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr