Home Greek News “Αστροναύτης” της NASA πιάνεται στα ΠΡΑΣΑ να ΚΡΕΜΕΤΑΙ με…ΙΜΑΝΤΑ στον «αέρα» κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης!!!

“Αστροναύτης” της NASA πιάνεται στα ΠΡΑΣΑ να ΚΡΕΜΕΤΑΙ με…ΙΜΑΝΤΑ στον «αέρα» κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης!!!

by _
0 comment 163 views

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!

ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΛΙΠ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ…Μ@Λ@ΚΕΣ ὧν πρῶτός εἰμι ἐγώ όπως λέγει ο Απόστολος Παύλος…αχαχαχαχα!!!!!!!  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/681027718769953/

 

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 22.35πμ, 14 Μάιου 2017 | JohnKountouris.com

“Αστροναύτης” της NASA πιάνεται στα ΠΡΑΣΑ ΟΧΙ να «αιωρείται» αλλά να…ΚΡΕΜΕΤΑΙ με…ΙΜΑΝΤΑ στον αέρα κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης με το μεγάλο πανεπιστήμιο Boise State!!!!! ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ «ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ»…!!!!!!!!……AXAXAXAXAXA!!!!!!!!!……

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ!!!!!!!!!….ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΡΟΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ…ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ «Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία» ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΚΑΙ…ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ Ω ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ!!!!!!!!….

Διαβάστε επίσης:

Kαταγγέλλων τας δυσλειτουργίας επιβεβαιώνει ότι οι «δορυφόροι» είναι…ΦΑΡΣΑ!!!

ΙΔΟΥ η ΑΛΗΘΕΙΑ για τους «δορυφόρους» καθώς και την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ!!!

Δείτε τώρα το αρχικό κλίπ!…προσέξτε επίσης το ένα χέρι ενός από τους δύο «αστροναύτες» και πως…ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ σε κάποιο σημείο του βίντεο. Αυτό έγινε από τα ΕΦΕ της…ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΘΟΝΗΣ και ήταν και ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ!!!….

-από το κανάλι Russianvids

https://www.youtube.com/watch?v=W679N7FJrBE

https://www.youtube.com/watch?v=WIy6dkOAaAI

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr