Home Greek News ΙΔΟΥ η ΑΛΗΘΕΙΑ για τους «δορυφόρους» καθώς και την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ!!!

ΙΔΟΥ η ΑΛΗΘΕΙΑ για τους «δορυφόρους» καθώς και την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ!!!

by _
0 comment 217 views

Αναφέρει το GreekNewsOnDemand.com …

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14 Μάιου 2017 | 13:22

Γϊνετε κι εσείς μέλος της σελίδος ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ (Flat Earth – Greece) !!!

ΔΙΑΒΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! «“Αστροναύτης” της NASA πιάνεται στα ΠΡΑΣΑ να ΚΡΕΜΕΤΑΙ με…ΙΜΑΝΤΑ στον «αέρα» κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης!!!»!!!….

Δεν υπάρχουν “δορυφόροι” μιας και δεν υπάρχει καν το λεγόμενο…”διάστημα” κάτι το οποίο δεν αναφέρει ούτε υποστηρίζει το…Ευαγγέλιο! Άρα τι είμαστε τελικά;;; Παγανιστες του ευρωπαϊκού δήθεν “διαφωτισμού” οι Ελληνορθόδοξοί που πιστεύουμε τόσο στο λόγο του Θεού όσο και στις παραδόσεις των προγόνων μας;;;

Και δεν σταματάμε εδώ γιατί οι θεμέλιωτες της ΝΑΣΑ έτυχε να είναι και…ΠΡΩΗΝ ΝΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΈΙΧ!!!…το οποιο Τρίο Ρέιχ σκόρπισε το…ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Δ.Π.Π. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ???!!!  Έχω ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ!!!

Το ξέρατε πως όταν οι αρχιτέκτονες κάνουν τους υπολογισμούς τους των σχεδίων τους, κτλ, ότι, ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ τον δήθεν παράγοντα της δήθεν…«κυρτότητος» της γης, μιας και…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ??? Το ξέρατε ότι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα κι οι…ΝΑΥΤΕΣ καθώς και άλλοι επαγγελματίες, όπως οι…ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ιδιαίτερα αυτοί που στρώνουν τις…ΡΑΓΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΙΝΩΝ???

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΕΝΩΝ….ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΗΣ…ΘΑΛΛΑΣΑΣ!!! ΤΟ…99%!!! ΆΡΑ???!!!….

Το ξέρατε ότι το Facebook δημοουργεί δορυφόρο, αλλά χρησιμοποιεί…αεροπλάνα για να μεταδίδει σήματα στην επίπεδη γη. Πατήστε εδώ για το βίντεο. Χμμμμ…..

Δείτε τώρα τη δικιά μου εκπομπή!….

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/680774532128605/

 

Διαβάστε επίσης!…

Kαταγγέλλων τας δυσλειτουργίας επιβεβαιώνει ότι οι «δορυφόροι» είναι…ΦΑΡΣΑ!!!

https://greeknewsondemand.com/2017/05/10/επιβεβαιώνει-την-επίπεδη-γη-στο-βιβλί/

https://www.youtube.com/watch?v=IZlRi8iQH1Y

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr