Home Greek News Νεκροί και τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου έξω από τη Θεσσαλονίκη

Νεκροί και τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου έξω από τη Θεσσαλονίκη

by _
0 comment 103 views
alexandriamou.gr

Περίπου στις 9.40 το βράδυ του Σαββάτου, εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, κοντά στο Σιδηροδρομικό σταθμό Άδενδρου.

εκτροχιασμός τρένουalex

Στο τρένο επέβαιναν περίπου 100 άτομα. Επίσημη ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κάνει λόγο για τέσσερις νεκρούς και πέντε τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Ένας εξ αυτών -ο μηχανοδηγός- έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Το βίντεο είναι από το alexandriamou.gr. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ,  άμεσα αναχώρησαν από την Αθήνα -με εντολή του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη- οι διευθύνοντες σύμβουλοι του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ, προκειμένου να συντονίσουν τις απαραίτητες ενέργειες για τη μεταφορά των επιβατών και το άνοιγμα της γραμμής η οποία έχει προσωρινά κλείσει.

εκτροχιασμός τρένουalexandriamou.gr

Το τρένο -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- έπεσε πάνω σε οίκημα, το οποίο και διαπέρασε. Η επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ είχε ξεκινήσει στις 16.18 το μεσημέρι του Σαββάτου, για να εκτελέσει το δρομολόγιό της.

εκτροχιασμός τρένουalexandriamou.gr
εκτροχιασμός τρένουalexandriamou.gr
εκτροχιασμός τρένουalexandriamou.gr
εκτροχιασμός τρένουalexandriamou.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr