Home Greek News Με διασπορά Μαχητικών και «Άπλωμα του Στόλου» …Απαντούν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!

Με διασπορά Μαχητικών και «Άπλωμα του Στόλου» …Απαντούν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!

by _
0 comment 136 views

Με διασπορά των Μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας  και Άπλωμα των Μονάδων Επιφανείας του Στόλου αλλά και Ενισχύσεις των Φρουρών των νησιών απαντά στην Τουρκική προκλητικότητα η Ελλάδα!

Οι Πρόσφατες δηλώσεις του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου οτι θα υπάρχει κλιμάκωση απο την μεριά της Ελλάδας αν η Τουρκία εκτελέσει Βολές Επιφανείας στα Διεθνή Ύδατα κατά την διάρκεια της Ασκήσεως «DENİZKURDU-2017» που ξεκινά απο αύριο …Απο την θάλασσα του Μάρμαρά μέχρι το Νοτιο Ανατολικό Αιγαίο!

Οι Επισημάνσεις του Α/ΓΕΕΘΑ προς τον Τούρκο Στρατηγό Χουλούσι Ακάρ στην κατ ιδία συνάντηση που είχαν οτι η Ελλάδα θα απαντήσει σε εσκεμμένη ενέργεια των Τούρκων που θα έχει στόχο την Κυριαρχία της Ελλάδος στο Αιγαίο …Δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες !

Όμως οι Πρόσφατες δηλώσεις του Στρατηγού Φράγκου για  φρενίτιδα εξοπλισμού απο Τουρκικής Πλευράς πρέπει να να ανησυχήσει  στα Σοβαρά την Ελληνική Πολιτική Ηγεσία για τα επερχόμενα …Ούτε η χρονική στιγμή της  εκτόξευσης του Πυραύλου Kaan  πρέπει είναι τυχαία…

Οι Τούρκοι προσπαθούν να μας ρίξουν το ηθικό ….Και εδώ χρειάζεται η ενημέρωση και του Λαού όχι μόνο των Ενόπλων Δυνάμεων !!!!

Και αν τώρα παρά τις περικοπές στην Άμυνα της Χώρας μπορούμε ακόμη να αντιμετωπίσουμε την Τουρκική Λαίλαπα αυτό δεν θα μπορεί να συνεχιστεί στο Μέλλον ...Για αυτό χτυπάει τις Καμπάνες ο Στρατηγός Φράγκος !

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι «Φονιάδες του Βυθού» τα Υπερσύγχρονα Υποβρύχια μας έχουν λάβει  Ειδικές εντολές και Αποστολές  … για την διάρκεια της Τουρκικής Ασκήσεως,που εχουν καλέσεις διεθνείς παρατηρητές σε μια προσπάθεια προπαγάνδας να δείξουν την δύναμη του Πολεμικού τους Ναυτικού !

πηγη / μέσω: https://national-pride.org/2017/05/12/με-διασπορά-μαχητικών-και-άπλωμα-του/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr