Home Greek News ΕΦΟΔΟΣ της Αστυνομίας στο σπίτι του Γιάννου Παπαντωνίου με Εντολή Εισαγγελέα

ΕΦΟΔΟΣ της Αστυνομίας στο σπίτι του Γιάννου Παπαντωνίου με Εντολή Εισαγγελέα

by _
0 comment 193 views

«Ντου» στο σπίτι του Γιάννου Παπαντωνίου από εισαγγελείς!

Με απόλυτη μυστικότητα με εντολή της νέας προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, εισαγγελείς έκαναν… φύλλο και φτερό το σπίτι του Γιάννου Παπαντωνίου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έρευνες έγιναν και στο γραφείο του στο Κέντρο της Αθήνας.

Στο πλαίσιο των αιφνιδιαστικών ερευνών κατασχέθηκαν υπολογιστές και έγγραφα που αξιολογούνται.
Οι κατ΄οίκον έρευνες έγιναν στο πλαίσιο των συντονισμένων ερευνών της Εισαγγελίας Διαφθοράς για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δωροδοκία, μετά τη άσκηση νέων διώξεων για τα εξοπλιστικά που υπεγράφησαν επί των ημερών του στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Η αιφνιδιαστική έρευνα διατάχθηκε – προ ημέρων- απο την Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και σε αυτή συμμετείχαν αστυνομικοί παρουςία εισαγγελέα.

Το υλικό μεταφέρθηκε στην εισαγγελία διαφθοράς και τώρα οι εισαγαγελείς έχουν αρχίσει να επεξεργάζονται το υλικό και να μελετούν τα νέα στοιχεία τα οποία αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση στην έρευνα που διενεργείται για υποθέσεις οι οποίες αφορούν στον πρώην υπουργό.
Subscribe ΕΔΩ 

ΕΦΟΔΟΣ της Αστυνομίας στο σπίτι του Γιάννου Παπαντωνίου με Εντολή Εισαγγελέα

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr