Home Greek News ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ !! Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ !! Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ…

by _
0 comment 114 views

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ: Η “ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ” Κατ΄ αποκλειστικότητα, μόνον εδώ!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
[email protected]
apostoloupanos.gr

Γράφαμε την Κυριακή 7 Μαίου 2017 στο άρθρο μου «Τα τύμπανα του πολέμου ηχούν στα Σκόπια”, μεταξύ των άλλων: “… η άκρως ενημερωμένη πηγή μας – που ποτέ δεν έχει λαθέψει – μας ενημέρωσε ότι, το σχέδιο δημιουργίας της “Μεγάλης Αλβανίας”, το οποίο βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, το γνώριζαν όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδος, τις τελευταίες δεκαετίες! Αλλά προφανώς,, σφύριζαν αδιάφορες, όπως ο εφησυχασμένος πολίτης, ο οποίος σου λέει: “η φωτιά βρίσκεται στο διπλανό σπίτι. Δεν θα φτάσει ποτέ στο δικό μου”!

Είχαν λοιπόν ενημερωθεί πως, τα Σκόπια θα αυτονομηθούν με ήπια ή βίαια μέσα! Είχαν ενημερωθεί πως, μετά την αυτονομία των Αλβανών, θα διαμελισθούν! Είχαν ενημερωθεί πως, οι Βούλγαροι θα θελήσουν να πάρουν το δικό τους μερίδιο! Είχαν ενημερωθεί πως, πιθανότατα με αυτές τις εξελίξεις να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό “Μακεδονικό κράτος” σε βάρος της Ελλάδος!

Αφού, η “Τσαμουριά” είναι ένα ζήτημα υπαρκτό για την Αλβανία και σιγά – σιγά το φέρνει στο ευρωπαϊκό προσκήνιο! Που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό το σχέδιο περί της ανύπαρκτης “Τσαμουριάς” πέρασε και περνάει “μέσα” από Βορειοηπειρωτικούς συλλόγους! Θέμα, άλλωστε, που αναδείξαμε σε παλαιότερο άρθρο μου»!

Αλβανός ανώτατος αξιωματούχος αποκαλύπτει…

Σήμερα σας φέρνουμε σε γνώση, ένα ατράνταχτο ντοκουμέντο το οποίο βρίσκεται στα χέρια μας και δυστυχώς – για ευνόητους λόγους – δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε, παρά μόνο μπορούμε να αποκαλύψουμε, το τι ακριβώς λέει!
Βρισκόμαστε κάπου στα μέσα του Καλοκαιριού του έτους 2001!

Εκείνη την περίοδο ο ανώτατος αξιωματούχος της Αλβανίας, του οποίου τις απόψεις θα σας γνωρίσουμε παρακάτω, πηγαινοερχόταν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα Γιάννενα! Ο εν λόγω αξιωματούχος ήταν υπέρμαχος της ιδέας της “Μεγάλης Αλβανίας”! Δείτε λοιπόν τις απόψεις του Αλβανού Αξιωματούχου (του οποίου το όνομα και την τότε ιδιότητα γνωρίζουμε):

Όταν το έτος 1991 ο Ραμίζ Αλία επισκέφτηκε τις ΗΠΑ, εκεί του μίλησαν σχεδόν ξεκάθαρα για τις επερχόμενες αλλαγές στη Γιουγκοσλαβία και γενικά στα Βαλκάνια με πρωταγωνιστή τις Αλβανικές μειονότητες και την ενσωμάτωση τούτων στον κορμό της Αλβανίας. Όταν ο Αλία επέστρεψε στα Τίρανα ενημέρωσε γύρω από το επίμαχο σενάριο, συγκεκριμένα δικά του πρόσωπα, όπως ο Σαλί Μπερίσα (σ.σ. πρώην πρόεδρος της Αλβανίας 1992-1997 και πρωθυπουργός της 2005-2013)! Επειδή διατυπώθηκαν τότε ανάμικτα αισθήματα σχετικά με τον μελλοντικό ρόλο της Αλβανίας στον γεωστρατηγικό χώρο της Βαλκανικής Χερσονήσου και της Αδριατικής θάλασσας, αποφασίσθηκε να ληφθούν μέτρα εν όψει της δημιουργίας της πολυφωνίας και του πολυκομματισμού και στην Αλβανία (σ.σ. κάτι που έγινε τα επόμενα χρόνια) με σκοπό τον εγκλωβισμό της εκεί ελληνικής μειονότητας και τον απόλυτο έλεγχό της, έτσι ώστε να μη μπορέσει να αναπτυχθεί ελεύθερα και να αποτελέσει το όχημα αλυτρωτισμού εκ μέρους της Ελλάδας (σ.σ. συνέβαλαν σε αυτό όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις)!

Η δημιουργία του κράτους της “Μακεδονίας”…

Το έτος 1986 πραγματοποιήθηκε μια μυστική σύσκεψη στα Σκόπια στην οποία συμμετείχαν μεταξύ των άλλων ο Κίρο Γκλιγκόροφ (σ.σ. ιδρυτής της ΠΓΔΜ και πρώην πρόεδρός της), ο αρχηγός της Αλβανικής υπηρεσίας πληροφοριών (SIGURIMI), ο αρχηγός της Τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών (ΜΙΤ) και ο Αμερικανός ειδικός απεσταλμένος Τζον Νεγρεπόντε, ο οποίος είχε αντικαταστήσει στον ΟΗΕ τον Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ!
Εκεί δόθηκαν οι οδηγίες για τη δημιουργία του “Μακεδονικού κράτους”, με πρόεδρο τον Κίρο Γκλιγκόροφ, ενώ γύρω από τις διαγραφόμενες εξελίξεις πραγματοποιήθηκε και μια “άτυπη” συνάντηση στα ελληνοαλβανικά σύνορα (Κακαβιά) μεταξύ του τότε ακροδεξιού Γερμανού Γιόζεφ Στράους (σ.σ. πράκτορας αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στον Β´ Παγκόσμιο Πόλεμο), ο οποίος είχε επισκεφτεί την Αλβανία με Έλληνα αξιωματούχο πολιτικού κόμματος (σ.σ. Έβερτ;;;)!
Πρώτα η αυτονομία στα Σκόπια και μετά η απελευθέρωση της “Τσαμουριάς”!

Στη συνέχεια εκμυστηρεύεται ότι, το κέντρο της “Μεγάλης Αλβανίας” είναι η Γενεύη με ισχυρά παραρτήματα στην Αγγλία (Λονδίνο), τη Γερμανία και τις ΗΠΑ! Το κέντρο για την προώθηση του ζητήματος της “Τσαμουριάς”, εδρεύει στη Γερμανία! Στη Γενεύη διοχετεύεται όλο το προπαγανδιστικό υλικό από τους Αλβανούς της διασποράς και μέσω του κεντρικού διαδικτύου που διαθέτει το κέντρο, γίνεται η ενημέρωση σε πολλές γλώσσες, σε όλα τα κέντρα αποφάσεων της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, του ΟΑΣΑ, του ΟΗΕ, σε Πανεπιστήμια, Ινστιτούτα, Ιδρύματα κλπ!

Επισημαίνεται ότι, η Ελλάδα δεν είναι Γιουγκοσλαβία, ούτε Σκόπια, αλλά είναι οργανωμένο κράτος και μέλος της ΕΕ, του ΝΑΤΟ κλπ, γι΄ αυτό θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα η ανακαίνιση του ζητήματος της “Τσαμουριάς” και να γίνουν ενέργειές από τους Τσάμηδες, όταν θα πρέπει για να μην τεθεί σε κίνδυνο η υπόθεση!

Ο “Στρατός Απελευθέρωσης Τσαμουριάς” (UCC) είναι έτοιμος για δράση, αλλά πρέπει πρώτα να διασφαλιστεί η αυτονομία των ομοεθνών μας στα Σκόπια (σ.σ. προσπάθεια που γίνεται σήμερα, με τα γεγονότα στα γειτονικά Σκόπια), με την κατάλληλη επεξεργασία του ζητήματος από τα “κανάλια” του εξωτερικού (σ.σ. δεν εννοεί τηλεοπτικούς σταθμούς)!

Η ανικανότητα της εξωτερικής μας πολιτικής!

Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδος είναι προσπελάσιμη, γιατί η εξωτερική πολιτική της Αλβανίας δεν είναι μόνο καλά οργανωμένη και προετοιμασμένη στο θέμα των εθνικών της στόχων (σ.σ. που δεν έχει η Ελλάδα), αλλά διαθέτει και ισχυρά στηρίγματα στο εξωτερικό! ΗΠΑ, Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Τουρκία κλπ στηρίζουν το εγχείρημα! Το ζήτημα της “Τσαμουριάς” ήδη έχει τεθεί σιγά – σιγά σύμφωνα με το σχέδιο και θα εξελιχθεί και εάν δεν το θελήσει η Ελλάδα! Τελικά, θα αναγκασθεί να το αποδεχτεί ως πρόβλημα στο οποίο πρέπει να δοθεί μια λύση, δηλαδή, γι΄ αυτήν την “Αλβανική μειονότητα” που διώχθηκε από την Ελλάδα!

Το ζήτημα των Τσάμηδων έχει και θα έχει την ολόπλευρη στήριξη όλων των Αλβανικών κομμάτων (σ.σ. ομοψυχία εθνική που δεν υπάρχει στα ελληνικά κόμματα) και της οποιασδήποτε Αλβανικής κυβέρνησης, γιατί είναι μέρος της εθνικής της υπόθεσης! Μεγάλη οικονομική στήριξη για τον UCK – UCC, παρέχεται όχι μόνο από την Αλβανική διασπορά (σ.σ. και από αυτήν που έφαγε ψωμί εργαζόμενη στην Ελλάδα), αλλά και από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία!

Ο εχθρός είναι εντός των τειχών!

Το ζήτημα της “Τσαμουριάς” ενισχύεται και από Έλληνες που βρίσκονται σε πυκνή συνεργασία με τους επικεφαλής της ιδέας της “Μεγάλης Αλβανίας” και αποτελούν ένα ισχυρό σύνδεσμο μεταξύ της Ελλάδος και της Αλβανίας! Τέτοιοι πυρήνες από κρυφοτσάμηδες υπάρχουν κυρίως στη Θεσσαλονίκη, που είναι πολύ καλά οργανωμένοι!

Αξίζει να σημειώσουμε την επισήμανση του κορυφαίου Αλβανού αξιωματούχου, ο οποίος λέγει πως, με τις πρώτες ενέργειες των Τσάμηδων – UCC, εάν η Ελλάδα αντιδράσει ισχυριζόμενη ότι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει, τότε, θα εφαρμοσθεί το σχέδιο παραχώρησης στους Τσάμηδες στο νομό Αγίων Σαράντα κυρίως, αλλά και του Δελβίνου, από την όποια αλβανική πολιτική ηγεσία της, όλων των περιουσιακών στοιχείων των μειονοτικών Ελλήνων που δεν διαμένουν στην Αλβανία μόνιμα (σ.σ. γι΄ αυτό με διάφορα τερτίπια κάθε χρόνο μείωναν τους κατοίκους της μειονότητας στην Αλβανία) και στη συνέχεια και αυτών που εξακολουθούν να διαμένουν εκεί αφού εκδιωχθούν βιαίως από τον UCC για αντίποινα (σ.σ. όπως έγινε το 1955 στην Κωνσταντινούπολη)!

Θυμηθείτε τι ακριβώς έλεγα…

…στο άρθρο μου της 27ης Ιανουαρίου 2017: “Η Αλβανία θέλει να γίνει η Ελλάδα το νέο Κόσσοβο”:
«…Σε αυτό το σχέδιο σημαντικό ρόλο έχει παίξει επίσης, η Αλβανική Μαφία των Βαλκανίων, η οποία με τα τεράστια έσοδα που διαθέτει, χρηματοδοτεί με μυστικά κονδύλια κάθε δραστηριότητα του Αλβανικού στοιχείου στην Ελλάδα! Όπερ μεταφράζεται, σε αγορά, όχι μόνο κατοικιών, αλλά ολόκληρων πολυκατοικιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών, ενοικίαση – αγορά περιπτέρων σε διάφορα επίμαχα και κομβικά σημεία της Ελληνικής Πρωτεύουσας, αλλά και άλλων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα τα περίπτερα, έχει διαπιστωθεί, ότι κατά βάση χρησιμοποιούνται ως υποσταθμοί της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Αλβανίας! Οι κινήσεις της Αλβανικής Πρεσβείας και του Προξενείου τους, χαρακτηρίζονται από τις Μυστικές Υπηρεσίες τους, ότι πρέπει να διέπονται από: μεθοδικότητα, οργάνωση, διεισδυτικότητα και η κίνηση να είναι αθόρυβη! Στοιχεία που λείπουν από την πολιτική νομενκλατούρα της Πατρίδος μας!»!

Σ.Σ. Σε επόμενο άρθρο μου, νέες αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ στη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”!!
Έλληνες γρηγορείτε!! Ο εχθρός είναι ήδη μέσα στην Πατρίδα μας!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr