Home Greek News Τραμπ… σολάριουμ, χτένισμα και κορσές για τη μπάκα! (vid.)

Τραμπ… σολάριουμ, χτένισμα και κορσές για τη μπάκα! (vid.)

by _
0 comment 140 views

Πολλοί θα πρόσεξαν στο βίντεο της συνέντευξης του Προέδρου Τράμπ στο NBC, την περίεργη στάση του σώματος του Αμερικανού Προέδρου που κάθεται στην καρέκλα σαν να κάθεται στην τουαλέτα έχοντας πρόβλημα δυσκοιλιότητας.

Ο Πρόεδρος Τράμπ δείχνει ιδιαίτερα αυτάρεσκος για έναν άνθρωπο της ηλικίας του με αποτέλεσμα κάποια χαρακτηριστικά της εμφάνισης του να αγγίζουν το φαιδρό, όπως η περίτεχνη κόμμωση την οποία ενδεχομένως και να έχει… πατεντάρει, τους λευκούς κύκλους γύρω από τα μάτια από το σολάριουμ… και τον κορσέ!!!

Ειδικά αυτό το τελευταίο είναι που τον κάνει να έχει μία περίεργη τουλάχιστον στάση όταν κάθεται… πώς αλλιώς να εξηγήσεις τη στάση… είναι όμως χρήσιμο διότι έτσι προσπαθεί να κρύψει τη μπάκα! Φοβερός τύπος, είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κανείς μαζί του!

Στα… επουσιώδη, στη συνέντευξη στο NBC είπε ότι είχε αποφασίσει να διώξει τον Κόμεϊ από το FBI, ότι του είχε ζητήσει να παραμείνει σε δείπνο που ο ίδιος ζήτησε, ότι του είχε πει πως δεν είναι υπό διερεύνηση και πως όλο το σκηνικό είναι στημένο από τους Δημοκρατικούς, ενώ προσπάθησε όσο μπορούσε κάλυψε τον αντιστράτηγο Φλιν που έδιωξε από τη θέση του συμβούλου εθνικής ασφαλείας, ρίχνοντας το φταίξιμο στον Μπάρακ Ομπάμα ο οποίος αν και του σύστησε να μην τον χρησιμοποιήσει, δεν είχε ανακαλέσει την άδεια πρόσβασης στα εθνικά απόρρητα (security clearance).

Επίσης ότι έστειλε στο Κογκρέσο επιστολή που εξηγεί αναλυτικά ποιες ήταν οι σχέσεις του με τη Ρωσία, της οποίας δεν θα ανεχόταν ανάμιξη στις αμερικανικές εκλογές, όμως η ανάπτυξη σχέσεων με τη Μόσχα που θα σώσει τις ζωές πολλών στις πολεμικές ζώνες, είναι κάτι που θα υποστηρίξει.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr