Home Greek News Νικήτρια …η Μαρίν Λεπέν??!!!

Νικήτρια …η Μαρίν Λεπέν??!!!

by _
0 comment 164 views

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 9 ΜΑΙΟΥ 2017

Νικήτρια …η Μαρίν Λεπέν!

Τελικά ο Εμάνουελ Μακρόν με ποσοστό 66,01 βγήκε πρώτος στην εκλογική κούρσα της Γαλλίας για την Προεδρεία της! Ωστόσο, νικήτρια από τις γαλλικές προεδρικές εκλογές, βγήκε η Μαρίν Λεπέν! Γιατί;;

Πρώτα από όλα, η Μαρίν Λεπέν έπεισε να την ψηφίσουν πάνω από 10 εκατομμύρια πολίτες, το οποίο αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για το “Εθνικό Μέτωπο” και τα πολιτικά δρώμενα της Γαλλίας!

Δεύτερον, ανάγκασε όλους τους πολιτικούς της αντιπάλους και κυρίως των μεγάλων παραδοσιακών κομμάτων (όπως εδώ η ΝΔ και το πάλαι ποτέ ισχυρό ΠΑΣΟΚ) που τις τελευταίες δεκαετίες μονοπωλούσαν την Εξουσία στη Γαλλία και οι οποίοι δεν “πέρασαν” στο δεύτερο γύρο, να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους υπέρ του “άγνωστου” και “νεαρού” Εμάνουελ Μακρόν! Μια συσπείρωση που δεν εκφράζει αυτήν την ψήφο στον Μακρόν, ως ψήφο στον καταλληλότερο, αλλά ως ψήφο για να μην εκλεγεί Πρόεδρος η Λεπέν! Δηλαδή, με άλλα λόγια ο Μακρόν είναι ένας Πρόεδρος διαμαρτυρίας και αυτό δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα για την Γαλλία! Το οποίο – εκτιμώ – πως θα φανεί στο άμεσο χρονικό διάστημα!

Προσθέστε επίσης, πως, το 1/3 των Γάλλων ψηφοφόρων είτε δεν πήγε να ψηφίσει, είτε βρήκε λύση στο “άκυρο – λευκό”! Εκτιμάται πως, 16 εκατομμύρια ψηφοφόρων συγκαταλέγονται σε αυτές τις κατηγορίες!

Παρά ταύτα, το διακύβευμα για τους Γάλλους θα είναι οδυνηρό!

Δείχνουν ότι, παρά τα όσα βιώνουν τα τελευταία χρόνια από την τρομοκρατία, δεν έχουν καταλάβει απολύτως τίποτε! Έτσι, σύντομα θα αποδειχτεί πως, ο νέος τους Πρόεδρος θα νοιαστεί να περιφρουρήσει τα κεκτημένα των “αφεντάδων” του τραπεζιτών και θα αδιαφορήσει – όπως οι προηγούμενοι – για τις αθώες ψυχές που θα “θυσιαστούν” εν ονόματι ενός ακήρυκτου πολέμου!

Ο Μακρόν δεν θα έχει περίοδο χάριτος!

 

Όλος ο γαλλικός Τύπος ήταν επιφυλακτικός στην εκλογή Μακρόν! Η ανησυχία είναι έντονη και δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες! Απλά εκφράζεται βαθιά προσωρινή ανακούφιση, σαν αυτή που εξέφρασε …η στον κόσμο της ευρισκομένη Φώφη Γεννηματά, η οποία εξέλαβε την εκλογή Μακρόν ως …ανάσα!

Ωστόσο, θα σταθώ στη “δεξιά” εφημερίδα Le Figaro που “στέκεται” στην υψηλότερη αποχή ψηφοφόρων από το 1969! Προβλέποντας ότι, οι βουλευτικές εκλογές θα είναι Μαραθώνιος για τον Εμάνουελ Μακρόν, από τη στιγμή που για πρώτη φορά δεν θα τύχει καμιάς περιόδου χάριτος, από τη στιγμή που η ψήφος των παραδοσιακών κομμάτων, ήταν μια ψήφος διαμαρτυρίας κατά της Μαρίν Λεπέν!

Οι δυσκολίες στη Γαλλία, μόλις ξεκίνησαν!!

Ξεχείλισε από …οπαδική καφρίλα ο Ιβάν!

 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” προσπάθησε να μας πείσει όλους για το πόσο “στημένος” ήταν από τον Αλέξη Τσίπρα! Μας είπε πως, δεν έχει καμιά ευθύνη ο Αλέξης Τσίπρας για τη σημερινή καταστροφική κατάσταση που βιώνει η χώρα! Μας είπε πως, ο Αλέξης Τσίπρας του θυμίζει τον Βλαδιμίρ Πούτιν! Μας αποκάλυψε τις μαντικές του, ή τις προφητικές του  ικανότητες, λέγοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ Πρωθυπουργός!

Τελικά, αυτή η συνέντευξη απογοήτευσε πάρα πολλούς που συμπαθούσαν τον Ιβάν Σαββίδη και ήταν υπερασπιστές της επιχειρηματικής του δράσης στην Ελλάδα!

Όμως, σε αυτήν τη συνέντευξη, “έβγαλε” μια καφρίλα φανατικού οπαδού, που αναγκάζει πολλούς – χωρίς να το θέλουν – να συμπαθήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εκεί παραπέμπει η αγιοποίηση του αρχι-μπολσεβίκου Αλέξη Τσίπρα! Του πολιτικού που δεν διακρίνεται για κανένα ψήγμα πατριωτισμού! Του πολιτικού που είναι πολέμιος της Ορθοδοξίας!

Παρά ταύτα θα μείνουμε στο εξής συνταρακτικό!

Είπε ο κ. Σαββίδης ότι, “υπάρχουν πολλοί βουλευτές που εγώ έχω βοηθήσει πάρα πολύ. Κι αυτοί ξέχασαν να ρωτήσουν τη συνείδησή τους”!

Σοβαρά κ. Σαββίδη, έχετε βοηθήσει πολλούς βουλευτές;; Πώς;; Θα θέλαμε πολύ να μας αποκαλύψετε! Γιατί, δεν πιστεύουμε, πως χρηματίζονται οι Έλληνες βουλευτές!

Τότε;; Με ποιον άλλο τρόπο τους βοηθήσατε;; Μήπως θα πρέπει να ασχοληθεί κάποιος Εισαγγελέας με αυτά που είπε ο κ. Ιβάν Σαββίδης;;

Μιας τέτοιας “βοήθειας” έτυχε και ο τραγικός επόπτης του ποδοσφαιρικού τελικού, όπου κατακύρωσε γκολ υπέρ του ΠΑΟΚ, χαρίζοντας το Κύπελλο στην Ομάδα του Ιβάν;; Και ο κάθε “κακόπιστος” θα δεχτεί τη δήλωση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος δήλωσε πως ο επόπτης ήταν “στημένος”! Γιατί;;

Μα γιατί, ο ίδιος επόπτης, στο Α΄ ημίχρονο, στο 6ο λεπτό, είδε το οριακό οφσάιντ του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ – ήταν έτοιμος να πετύχει τέρμα – Χριστοδουλόπουλου και στο 80΄ δεν είδε το εξόφθαλμο οφσάιντ, από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ!

Πρόβλεψη και εκτίμηση! Το ποδοσφαιρικό καθεστώς Σαββίδη, θα αντικαταστήσει το καταρρέον καθεστώς Κόκκαλη – Μαρινάκη!

Άδωνις Γεωργιάδης: Κόμματα κλεπτών και προδοτών η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ…

 

Τον Αύγουστο του 2009 ο τότε Βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης επιστρέφοντας από τις διακοπές του, ανακοίνωνε από την εκπομπή του στον τηλεοπτικό δίαυλο Blue Sky πως, είχε στα χέρια του απόφαση του Ειρηνοδικείου του Μονάχου με διαταγή επιβολής ποινής, μετά την κατάθεση του ισχυρού άνδρα της Siemens, κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου!

Ανακοινώνοντας την απόφαση της Ειρηνοδίκου του Μονάχου, φώναζε θεωρώντας πως, αναγκαστικά θα έχει η Ειρηνοδίκης και άλλα σημαντικά στοιχεία, όπως, στοιχεία για offshore εταιρείες, για κινήσεις λογαριασμών, θα έχει στην κατοχή της βίντεο από το κλειστό κύκλωμα της Siemens κοκ! Από όπου θα αποδεικνύεται ότι, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πούλησαν και πρόδωσαν την Ελλάδα!

Χαρακτήριζε φρικώδες πως τα δυο αυτά κόμματα δεν είχαν δράσει, δεν είχαν σπεύσει στην Εισαγγελία του Μονάχου προκειμένου να ζητήσουν τα στοιχεία!

Μας ενημέρωνε πως, με την επιστροφή του από τις διακοπές, κατάθεσε ερώτηση στον Υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Δένδια, για να πληροφορηθεί εάν έχει δράσει η ελληνική κυβέρνηση και υποσχόταν πως θα μας ενημερώσει!

Γιατί, η απόφαση λέει ότι, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι κόμματα προδοτών και κλεπτών! Έσχιζε τα ιμάτιά του ο Άδωνις και ωρυόταν: Θα το αφήσουμε έτσι αυτό;;

Σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι Αντιπρόεδρος στη ΝΔ! Δηλαδή, στο ένα από τα δυο κόμματα των κλεπτών και των προδοτών!

Θα μπορούσε να μας ενημερώσει εάν έχει το ελληνικό κράτος αυτή την απόφαση;;

Και εάν όχι, τι ενέργειες έχει κάνει εκείνος για να την πάρει στα χέρια του;;

Το “στρατολογημένο” ελληνικό λόμπυ!

 

Σας είχαμε και άλλες φορές ενημερώσει ότι, η Αλβανική Πρεσβεία και πιο συγκεκριμένα το μορφωτικό της τμήμα, καθώς και το γραφείο του εμπορικού ακολούθου είχαν επιδοθεί στην οργάνωση ενός σχεδίου μακράς πνοής για τη στρατολόγηση, με μέθοδο και πολύ προσοχή, ατόμων στην Πατρίδα μας, προκειμένου να συγκροτήσουν μια ισχυρή ελίτ μέσω της οποίας θα περνούσαν τις γραμμές των Αλβανικών θέσεων!

Η στρατολόγηση για τη συγκρότηση αυτής της ελίτ είχε στραφεί, κυρίως, στο χώρο των δημοσιογράφων, στον Τύπο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και σε καθηγητές Πανεπιστημίων, σε ιατρούς, σε επιχειρήσεις, σε καλλιτέχνες, σε νομικούς και σε πολιτικούς! Όλοι αυτοί οι “στρατολογημένοι” συνεργάζονταν και συνεργάζονται στενά με τον μορφωτικό ακόλουθο της εδώ Τουρκικής Πρεσβείας! Όλοι αυτοί, συνεργάζονταν και συνεργάζονται στενά για τη δημιουργία κλίματος υπέρ της Αλβανίας! Με σκοπό να περνούν στα σπίτια των Ελλήνων την Αλβανική προπαγάνδα, ώστε οι αντιδράσεις να είναι χλιαρές έως και ανύπαρκτες! Αυτό το λόμπυ από ‘Ελληνες, φιλικό προς τους Αλβανούς, οργανώθηκε από τη ΜΙΤ της Τουρκίας!

Τι δεν καταλάβατε;;;

http://apostoloupanos.gr/portal/το-κοκκινο-πιπερι-τησ-τριτησ-9-μαιου-2017/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr