Home Greek News ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΙ μετακομίζουν στο Σίλικον Βάλλεϋ για να επηρεάσουν της εταιρείας τεχνολογίας;; ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΙ μετακομίζουν στο Σίλικον Βάλλεϋ για να επηρεάσουν της εταιρείας τεχνολογίας;; ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

by _
0 comment 136 views

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΑ τραπεζική δυναστεία μετακομίζει στο Σίλικον Βάλλεϋ για να επηρεάσουν της εταιρείας τεχνολογίας και να τους πούν να μας βάλουν κι άλλους ελέγχους στους υπολογιστές και τις συσκευές μας;;…

ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!…

Αυτοί οι ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ που παίρουν τις δικές τους διαταγές απευθίας από τον…EL DIABLO (ΔΙΑΒΑΛΟ), δεν μπορούν να μας αφήσουν ησύχους ούτε για ένα λέπτο και γι᾽αυτό θα ανοίξουν γραφεία και στο Σίλικον Βάλλεϋ (αγγλ. Silicon Valley = «Κοιλάδα του πυριτίου»).

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20.36, 09 Μάιου 2017 | JohnKountouris.com

Σϋμφωνα με το κορυφαίο σάιτ επιχειρήσεων businessinsider.com με τίτλο «Μια ευρωπαϊκή τραπεζική δυναστεία έκανε μια μεγάλη κίνηση στο Silicon Valley» διαβάζουμε τα εξής εκπληκτικά:

Η Rothschild & Co., μια από τις παλαιότερες τράπεζες στην Ευρώπη, κάνει μια κίνηση στο Silicon Valley κοντά στο Σαν Φρανσίσκο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ανοίγει ένα γραφείο στο Σαν Φρανσίσκο σε μια προσπάθεια να κερδίσει επιχειρήσεις τεχνολογίας παροχής συμβουλών σε επιχειρήσεις σχετικά με τις συμφωνίες. Έχει επίσης προσλάβει τον Chris Gaertner ως παγκόσμιο επικεφαλής της τεχνολογίας και τον Walid Khiari ως διευθύνοντα σύμβουλο στην τεχνολογία. Ο Gaertner και ο Khiari εργάστηκαν στο παρελθόν για την τράπεζα Credit Suisse. 

“Εξυπηρετούμε πελάτες εδώ και αρκετό καιρό στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο και το άνοιγμα του γραφείου μας θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε την ομάδα μας εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας θα έχουν πρόσβαση στους καλύτερους ανθρώπους και συμβουλές”, δήλωσε ο Robert Leitão, ο επικεφαλής της Παγκόσμιας Συμβουλευτικής Υπηρεσίας Rothschild (Rothschild Global Advisory), σε δήλωσή του.

Το νέο γραφείο στο Silicon Valley ακολουθεί το άνοιγμα ενός νέου γραφείου στο Σικάγο, με επικεφαλής τον πρώην διευθυντή της Goldman Sachs Eric Hirschfield. Η εταιρεία προσέλαβε τον κ Jimmy Neissa από την τράπεζα UBS για να είναι επικεφαλής της Rothschild & Co. North America (Βόρειας Αμερικής) τον Αύγουστο.

Η Rothschild προσφέρει στρατηγικές συγχωνεύσεων και εξαγορών, συμβουλές χρηματοδότησης και λύσεις διαχείρισης επενδύσεων και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων για ιδρύματα, οικογένειες, ιδιώτες και κυβερνήσεις.

Η επιχείρηση έχει μια πλούσια ιστορία. Ο Mayer Amschel Rothschild δημιούργησε μια οικογενειακή συνεργασία πριν από 200 χρόνια και στις αρχές του 19ου αιώνα, πέντε από τους γιους του ίδρυσαν τραπεζικές επιχειρήσεις στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Φρανκφούρτη, τη Νάπολη και τη Βιέννη.

Είναι πλέον μία από τις κορυφαίες συμβουλευτικές εταιρείες M & A, κατέχοντας την πέμπτη θέση στα έσοδα M & A στην Ευρώπη το 2016 με 384 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την Dealogic. Αυτό το έβαλε μπροστά από τις Citigroup, Credit Suisse, Barclays και την Deutsche Bank.

Η εταιρεία έχει περίπου 2.800 υπαλλήλους σε 40 χώρες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Πηγή: http://www.businessinsider.com/rothschild-setting-up-in-san-francisco-2017-5

Υπάρχουν πολλοί που λένε πως επειδή ξυπνάει πολύς κόσμος στην πραγματικότητα της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, και επειδή πολλοί έχουν αντιληφθεί πλέον το ρόλο που παίζουν σε αυτήν οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ, οι ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΡΟΤΖΙΛΝΤ θα διατάξουν σε αυτές τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίες για να τους φτιάξουν έναν ειδικό αλγόριθμο με τον οποίο να λογοκρίνουν τους…ΠΑΝΤΕΣ για προφανείς λόγους! Έχουν κι άλλο στο…μανίκι…!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr