Home Greek News Ευάγγελος Καρακώστας: Υπερφορολογείτε τους Έλληνες πολίτες αντί να πατάξετε την διαφθορά! ΒΙΝΤΕΟ

Ευάγγελος Καρακώστας: Υπερφορολογείτε τους Έλληνες πολίτες αντί να πατάξετε την διαφθορά! ΒΙΝΤΕΟ

by _
0 comment 121 views

Ευάγγελος Καρακώστας: Υπερφορολογείτε τους Έλληνες πολίτες αντί να πατάξετε την διαφθορά! ΒΙΝΤΕΟ

Στην ομιλία του στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων, ο Βουλευτής Βοιωτίας Ευάγγελος Καρακώστας αποκάλυψε την οικονομική τακτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την υπερφορολόγηση των Ελλήνων πολιτών, τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, αλλά και την μηδαμινή προσπάθεια για πάταξη της διαφθοράς.

Στην ουσία, η δήθεν αριστερή κυβέρνηση επιδεικνύει μια ρατσιστική συμπεριφορά κατά των Ελλήνων, μέσω της επιλεκτικής ευαισθησίας αποκλειστικά σε λαθρομετανάστες, με την «βαριά» βιομηχανία των ΜΚΟ και την ακόλουθη ασυδοσία.

Ο Συναγωνιστής ολοκλήρωσε τον λόγο του αναφερόμενος στην ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων, η οποία δεν υπόκειται σε κανέναν έλεγχο και αποτελεί άλλο ένα όργανο των διεθνών δανειστών κατά των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/euaggelos-karakwstas-uperforologeite-tous-ellhnes-polites-anti-na-patajete#ixzz4gcAuRvIP

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr