Επιβεβαιώνει την επίπεδη γη στο βιβλίο του “1984” o…Τζορτζ Οργούελ!!!

((((((((((((((((((((((((( 💣 ΜΠΟΥΜ 💣 )))))))))))))))))))))))))))

Επιβεβαιώνει την ΑΛΘΕΙΑ για την επίπεδη γη μέσα από το κορυφαίο βιβλίο του “1984” oκ …Τζορτζ Οργούελ, ένας από τους μεγαλύτερους διανοούμενους του 20ο Αιώνος…!!!…

Η ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ…ΕΙΝ’ΕΔΩ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ….ΑΝΕΚΑΘΕΝ…!!!…

LET IT ALL OUT !!! . . .

If I could change your mind, I’d really like…BREAK YOUR HEART!!!” – Tears for Fears

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13.15, 10 Μάιου 2017 | JohnKountouris.com

Κι όντως…ΑΥΤΟ κάνουμε εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»: ΡΑΓΙΖΟΥΜΕ καρδιές και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΜΕ «μάγκες» της παρα«πληροφόρησης», ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ όταν έχουν να κάνει με την…ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ NASA!!!  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ…ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΛΟΥΣ…ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ…

Π.χ., στο βιβλίο 1984, κεφ. 3, διαβάζουμε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ από μια στοιχομυθία:

‘What are the stars?’ said O’Brien indifferently. ‘They are bits of fire a few kilometres away. We could reach them if we wanted to. Or we could blot them out. The earth is the centre of the universe. The sun and the stars go round it.’

Μετάφρασις:

«Ποια είναι τα αστέρια;» είπε αδιάφορα ο O’Brien. «Είναι κομμάτια φωτιάς λίγα χιλιόμετρα μακριά. Θα μπορούσαμε να τους φτάσουμε αν θέλαμε. Ή θα μπορούσαμε να τα σβήσουμε. Η γη είναι το κέντρο του σύμπαντος. Ο ήλιος και τα αστέρια περνούν γύρω του.

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΙΝἈΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο O’Brien;;;  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ…ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ!!!  ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η…ΓΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ…ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙ ΌΧΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-«ΣΥΜΠΑΝ» ΚΑΙ «ΓΑΛΛΑΞΙΕΣ» ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ…ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΟΝΤΕΛΟ-ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΓΗ ΜΑΣ ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ…ΦΩΣΤΗΡΕΣ –ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΣΙΝ- ΤΟΥ…ΣΤΕΡΕΏΜΑΣΤΟΣ (ΘΌΛΟΥ) ΠΟΥ ΔΕΝ «ΤΡΥΠΑΕΙ»…ΚΑΝΕΙΣ!!!

Στο άρθρο μου με τίτλο «Ο Ήλιος κάνει μια περιστροφή 360 μοιρών γύρω από τη νότια ήπειρο!!!» (πατήστε εδώ), θα δείτε ότι ο Ήλιος κάνει μια περιστροφή 360 μοιρών γύρω από τη νότια ήπειρο, δηλ., δΕΝ ΕΙΝΑΙ η γη που περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιον, αλλά ο…ΗΛΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΝ, κάτι το οποίον ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ 100 τοις 100 την «θεωρία» της…ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ, γράφω τα εξής:

Ήταν ο Nikolai Καπρίνικος που εισήγαγε στην ανθρωπότητα στο ηλιακό σύστημα της… Νέας Εποχής, ενώ, ΠΡΙΝ, ΌΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ. Ο καθένας είχε μια γεωκεντρική κοσμοθεωρία. Αλλά μετά τις “αποκαλύψεις” του Καπρίνικου, όλοι άρχισαν να έχουν μια ηλιοκεντρική κοσμοθεωρία. Τώρα, για τη πρώτη φορά, είναι ο ήλιος βρίσκεται στο κέντρο του σύμπαντος και όχι στη Γη.

Μιλάμε για την παγανιστική λατρεία του Ήλιου!!!

Ήταν επίσης ο…ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ που ενέκρινε τέτοιες αντιλήψεις. Να μην πιστεύουμε τώρα κανένα…ΠΑΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ!!! Τι μας είπε ο Άγιος Κοσμάς;;;: ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ.

Ο ευρωπαϊκός «διαφωτισμός» εισήγαγε στον κόσμο ιδέες για τον κόσμο, τη ζωή καθώς και την…ΓΗΝ προερχομένες από τα…ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΣΕΚΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!

Διαβάστε και το άρθρο μου με τίτλο «ΙΔΟΥ η μεγάλη ΣΥΝΩΜΟΣΊΑ των αιώνων της Συνθήκης της Ανταρκτικής που αποκρύβει την ΑΛΗΘΕΙΑ της ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ! ΕΝΤΑΓΜΕΝΗ σε αυτήν κι η ΕΛΛΑΔΑ!» και εκεί θα μάθετε πως επενόησαν αυτήν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ οι «αγαπημένοι» “εξουσιασταί” (πατήστε εδώ).

GreekNewsOnDemand.com, όπου το σύμπαν είναι ΕΣΥ και εσύ…ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ…!!!…

Προς πάντα επικριτή των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ» για αυτές τις αποκαλύψεις που βγάζουμε σε καθημερινή βάση: Σςςςςςςςςςςςςςςς……..

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!….

Δείτε τώρα ζωντανά βόλτα πάνω από την σελήνη……Αλλά τα άστρα στο βάθος λείπουν δεν ξέρω που έχουν πάει……..!!! Στο 208:40 θα εμφανιστεί η Γη Δείτε το μέγεθος της…Αν είναι δυνατόν….