Home Greek News Κατηγορείται η Ρωσίδα εκπρόσωπος για την εξάπλωση της «εβραϊκής συνωμοσίας» μετά τη νίκη του Τράμπ!

Κατηγορείται η Ρωσίδα εκπρόσωπος για την εξάπλωση της «εβραϊκής συνωμοσίας» μετά τη νίκη του Τράμπ!

by _
0 comment 115 views

Κατηγορείται η Ρωσίδα εκπρόσωπος για την εξάπλωση της «εβραϊκής συνωμοσίας» μετά τη νίκη του Τράμπ!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 22.06, 08 Μάιου 2017 | JohnKountouris.com

Μερικά ενδιαφέροντα σημεία ενός άρθρου της telegraph.co.uk στις 16 Νοεμ. του 2016 για τα σχόλια της κας Μαρίας Ζαχάροβα ότι η εκλογή του Τράμπ είναι τα εξής:

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών κατηγορήθηκε ότι υποτίθεται ότι η εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τράμπα ήταν μέρος μιας “εβραϊκής συνωμοσίας”!

Η Μαρία Ζαχάροβα είπε ότι οι Εβραίοι στη Νέα Υόρκη της είχαν πει ότι είχαν υποστηρίξει κυρίως τον Ρεπουμπλικανικό υποψήφιο, προσθέτοντας ότι οι Αμερικανοί Εβραίοι ήταν ο καλύτερος οδηγός για την αμερικανική πολιτική.

“Αν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στην Αμερική, με ποιον πρέπει να μιλήσετε; Πρέπει φυσικά να μιλήσετε με τους Ιουδαίους, είναι αυτονόητο”, δήλωσε η Ζαχάροβα, αποσπώντας χειροκρότημα από το κοινό του τηλεοπτικού στούντιο.

Προσπαθώντας να μιμηθεί μια εβραϊκή προφορά, είπε ότι της είπαν Εβραίοι ότι: “Μαροχκά, να καταλάβεις ένα πράγμα – θα δώσουμε στον Κλίντον φυσικά, αλλά θα δώσουμε στους Ρεπουμπλικάνους το διπλάσιο ποσό”.  Αρκετά είπαν! Αυτό το αρκετό για μένα – η εικόνα ήταν ξεκάθαρη.

«Αν θέλετε να μάθετε για το μέλλον, μην διαβάζετε τις μεγάλες εφημερίδες – οι άνθρωποί μας στο Μπράιτον Beach (Brighton Beach) θα σας πουν τα πάντα», είπε, αναφερόμενη σε μια περιοχή του Μπρούκλιν, που φιλοξενεί ένα μεγάλο αριθμό Εβραίων μεταναστών από την πρώην Σοβιετικήν Ένωσιν.

https://www.youtube.com/watch?v=z_7ucPQm52Y

Τα σχόλιά της επανέλαβαν τη θεωρία συνωμοσίας ότι οι πλούσιοι Εβραίοι της Νέας Υόρκης ελέγχουν την αμερικανική πολιτική.

Ο ρωμαϊκός Dobrokhotov, Ρώσος ακτιβιστής της αντιπολίτευσης, δήλωσε ότι η εκπρόσωπος είχε «εξηγήσει τη νίκη του Trump ως εβραϊκή συνωμοσία».

Ο Michael McFaul, ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Μόσχα, έγραψε στο Facebook: “Πω πω και αυτή είναι η γυναίκα που με κατηγορεί ότι δεν είμαι διπλωματικός”.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!!!!!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.telegraph.co.uk/news/2016/11/18/russian-spokeswoman-accused-of-fanning-jewish-conspiracy-after-t/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr