Home Greek News Ελλας Ελληνοφώνων Πουστοσυριζαίων Λαθρολάγνων Καροτάκηδων…

Ελλας Ελληνοφώνων Πουστοσυριζαίων Λαθρολάγνων Καροτάκηδων…

by _
0 comment 141 views

«Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες, η δουλειά κάνει τους άντρες, το γιαπί το πιλοφόρι το μυστρί…»…

«Δεν είπα τσογλάνι, τον πρωθυπουργό για να τον βρίσω. Να τον περιγράψω ήθελα…» Πάγκαλος, 2017…

Μία ομάδα ανεπάγγελτων μαζεύτηκαν για να σώσουν τη χώρα! Τρομάρα τους…! Ο ανεκδιήγητος που παριστάνει τον πρωθυπουργό, έχει αναθέσει σε ανθρώπους που δεν έχουν στο βιογραφικό τους ούτε μισό μεροκάματο, τη διακυβέρνηση της χώρας. Αυτοί όλοι μαζί, μόλις υπέγραψαν το τέταρτο μνημόνιο.

Ας ξεκινήσουμε με τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην πολεοδομία και τη χωροταξία, καθώς το 2003 ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πολυτεχνείου. Με επαγγελματικές καταβολές στο χώρο των κατασκευών, καθώς ο πατέρας του ήταν ιδιοκτήτης μεγάλης τεχνικής εταιρείας, αποφάσισε το 2006 να μπει κι εκείνος στο χώρο. Συνέστησε Ομόρρυθμη Τεχνική Εταιρεία με τον ξάδερφό του Γιώργο Τσίπρα, από την οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε λίγο αργότερα.

Σημειώνεται ότι από την εταιρεία αποχώρησε στη συνέχεια και ο πρώην συνέταιρός του, Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος επί πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα, ανέλαβε θέση γενικού γραμματέα στο πλευρό του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά. Ούτε μία μέρα… μεροκάματο λοιπόν, ο πρωθυπουργός μας…

Ο δε κολλητός του, Νίκος Παππάς, ζούσε χρόνια με τα λεφτά του μπαμπά στη Σκωτία, παριστάνοντας τον ερευνητή. Μόλις φυσικά του τηλεφώνησε το φιλαράκι του, προτείνοντάς του να επιστρέψει στην Ελλάδα, δέχθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Από τότε μέχρι σήμερα, παριστάνει τον υπουργό.

Την τριάδα, των κολλητών συμπληρώνει ο σύμβουλος του Μαξίμου, ο γνωστός για την αδυναμία του στη Μενεγάκη, Νίκος Καρανίκας. Αλλά, επειδή δε θέλουμε να τους αδικούμε, ο Καρανίκας, είναι ο μόνος που έχει βγάλει χρήματα. Δούλευε μπάρμαν… πριν πάει στο Μαξίμου να δίνει συμβουλές, όχι για το πως φτιάχνονται οι τεκίλες, αλλά για το πως κόβονται οι συντάξεις.

Και είναι πολλοί ακόμη, αυτοί που δεν έχουν δουλέψει, όπως οι Σκουρλέτης και Κουρουμπλής. Κομματόσκυλα από τα γενοφάσκια τους… Η δε, κυρία Αχτσιόγλου που κανόνισε να κοπούν οι συντάξεις, έχει λέει δουλέψει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ποιος την έβαλε εκεί και μάλιστα σε τόσο νεαρή ηλικία;

Το Αιγάλεω… ως βιομηχανική ζώνη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζαννακόπουλος, είπε επί λέξει: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει στο όνομα των ανέργων και των εργαζομένων στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω. Δεν τις ξέρει αυτές τις περιοχές, δεν τις έχει δει ποτέ του» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εγώ τουλάχιστον έχω μείνει δύο χρόνια στο Αιγάλεω». Το θέμα, δεν είναι που έχεις μείνει ρε Μήτσο μας, αλλά πού έχεις δουλέψει; Σε ρωτάμε, έκανες ποτέ στη ζωή σου, ένα μεροκάματο; Δούλεψες ποτέ 8ωρα και 10ωρα, όπως όλος ο κόσμος να δεις πώς βγαίνει το ψωμί; Τράβα λοιπόν να βάλεις στο βιογραφικό σου, ότι ζούσες για δύο χρόνια στο Αιγάλεω, λες ένα κομματόσκυλο που η μόνη «δουλειά» που έχει κάνει είναι ότι διετέλεσε Γραμματέας της Νεολαίας Συνασπισμού από το 2005 ως το 2010. Το 2012 βρέθηκε στη θέση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, ενώ από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και σήμερα ήταν Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού.

ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ κ. ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, ΟΓΛΟΥ, ΟΓΛΟΥ, ΟΓΛΟΥ! ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ; ΔΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ……ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ; ΤΗΝ ΕΊΧΑΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΠΌ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ! ΜΕΓΆΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΑΔΕΛΦΈ ΜΟΥ, Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΦΑΓΟΣ, Η ΝΕΑΡΑ…..ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ! ! ! ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ,ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΤΑΛΕΝΤΟ; ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ………ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ……ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΛΕΣ ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΕΣ ,ΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!

Σ.Σ. Μιλάμε για 6-7 τσογλάνια που κανονίζουν τις ζωές μας… Τσογλάνια, έλεγαν τους έλληνες επί τουρκοκρατίας που υπηρετούσαν τους Σουλτάνους. Στη σημερινή εποχή, τσογλάνια είναι όσοι υπηρετούν τους δανειστές και τα συμφέροντα τους… Κάνουμε λάθος; ε ;;;;

Πηγή:

https://elatora.wordpress.com/2017/05/09/ελλας-ελληνοφώνων-πουστοσυριζαίων-λ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr