Home Greek News Ο Ήλιος κάνει μια περιστροφή 360 μοιρών γύρω από τη νότια ήπειρο!!!

Ο Ήλιος κάνει μια περιστροφή 360 μοιρών γύρω από τη νότια ήπειρο!!!

by _
0 comment 152 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | 07 Μαιου 2017

Κοιτάξτε αυτό το video time lapse, δηλ., με λήψη σταθερών φωτογραφιών του ίδιου θέματος σε τακτά χρονικά διαστήματα, από το 3:45 και μετά. Αυτό το βίντεο το πάρθηκε από επίσημο κυβερνητικό σάιτ (εδώ).

Θα δείτε ότι ο Ήλιος κάνει μια περιστροφή 360 μοιρών γύρω από τη νότια ήπειρο!!! Δηλ., ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η γη που περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιον, αλλά ο…ΗΛΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΝ!!!  Κάτι το οποίον ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ 100 τοις 100 την «θεωρία» της…ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ!!!….

Ήταν ο Nikolai Καπρίνικος που εισήγαγε στην ανθρωπότητα στο ηλιακό σύστημα της… Νέας Εποχής, ενώ, ΠΡΙΝ, ΌΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ. Ο καθένας είχε μια γεωκεντρική κοσμοθεωρία. Αλλά μετά τις “αποκαλύψεις” του Καπρίνικου, όλοι άρχισαν να έχουν μια ηλιοκεντρική κοσμοθεωρία. Τώρα, για τη πρώτη φορά, είναι ο ήλιος βρίσκεται στο κέντρο του σύμπαντος και όχι στη Γη.

Μιλάμε για την παγανιστική λατρεία του Ήλιου!!!

Ήταν επίσης ο…ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ που ενέκρινε τέτοιες αντιλήψεις. Να μην πιστεύουμε τώρα κανένα…ΠΑΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ!!! Τι μας είπε ο Άγιος Κοσμάς;;;: ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ.

Ο ευρωπαϊκός «διαφωτισμός» εισήγαγε στον κόσμο ιδέες για τον κόσμο, τη ζωή καθώς και την…ΓΗΝ προερχομένες από τα…ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΑ ΣΕΚΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!

Ένα βίντεο που θα πρέπει να τερματίσει την ιδέα ότι ζούμε σε μια υδρόγειο με μια νότια ήπειρο στο κάτω μέρος που περιβάλλει τον νότιο πόλο.

-από το κανάλι jeranism

https://www.youtube.com/watch?v=7Mdg5k-WBFw

-από το Feed Your Mind

https://www.youtube.com/watch?v=wdk8URtYz-g

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr