Home Greek News ΙΔΟΥ το μεγάλο “Τηλεσκόπιο του Εωσφόρου” της ΝΑΣΑ και του Βατικανού!!!

ΙΔΟΥ το μεγάλο “Τηλεσκόπιο του Εωσφόρου” της ΝΑΣΑ και του Βατικανού!!!

by _
0 comment 232 views

ΙΔΟΥ το μεγάλο Τηλεσκόπιο του Εωσφόρου της ΝΑΣΑ και του Βατικανού!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | 07 Μαιου 2017

Μιλάμε για το μεγαλύτερο διοπτρικό τηλεσκόπιο σε όλο τον κόσμο που ανήκει από κοινού και στην NASA και στο…ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!! Το Βατικανό είναι σε πλακάκια με την διαβολικότατη NASA εδώ και χρόνια, αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν το ίδιο το Βατικανό που άρχισε πριν 500 χρόνια να προωθεί τις σατανικές/αντιβιβλικές κοσμοθεωρίες του…Καπρίνικου που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εισήγαγε στον κόσμο την ιδέα ενός…«ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ».

Διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο «Ο Ήλιος κάνει μια περιστροφή 360 μοιρών γύρω από τη νότια ήπειρο!!!» να καταλάβετε.

Για εκατοντάδες χρόνια, το Βατικανό έχει στην κατοχή του περισσότερα τηλεσκόπια και παρατηρητήρια από κάθε οργανισμό, ιδιωτικό πανεπιστήμιο, κυβέρνηση ή έθνος εκεί έξω!!!

Οι Συγγραφείς Tom Horn και Chris Putnam δημοσίευσαν πρόσφατα ένα βιβλίο, Exo-Vaticana, όπου ισχυρίζονται ότι το Βατικανό αναζητεί ενεργά εξωγήινη ζωή εκεί έξω με το καινούριο Τηλεσκόπιο του Εωσφόρου!!! Υποστηρίζει ότι το Βατικανό περιμένει έναν…εξωγήινο σωτήρα!!!

Και δεν σταματάμε εδώ, γιατί ήταν ο ίδιος ο Chris Putnam που…ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΗΝ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017…ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από το 12:45 και μετά…

https://www.youtube.com/watch?v=wdk8URtYz-g

https://www.youtube.com/watch?v=ecMkshBqQ9I

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr