Home Greek News Προσοχή η Κρήτη εμφανίζεται με ξεχωριστή ΑΟΖ από οργάνωση που χρηματοδοτείται απο τους ΡΟΚΦΕΛΕΡ!

Προσοχή η Κρήτη εμφανίζεται με ξεχωριστή ΑΟΖ από οργάνωση που χρηματοδοτείται απο τους ΡΟΚΦΕΛΕΡ!

by _
0 comment 208 views

Μάνος Δανέζης: Προσοχή η Κρήτη εμφανίζεται με ξεχωριστή ΑΟΖ

Προσοχή η Κρήτη εμφανίζεται με ξεχωριστή ΑΟΖ από οργάνωση που χρηματοδοτείται απο τους…ΡΟΚΦΕΛΕΡ!!!

 

https://www.facebook.com/GreekNewsOnDemand/videos/429551114067686/

 

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 10.05πμ, 07 Μάιου 2017 | JohnKountouris.com

Ο οργανισμός “The Sea Around Us” (Η Θάλασσα γύρω μας)  κατέχει, απ, ότι φαίνεται, το διεθνές κύρος στο να δημοσιοποιεί εκθέσεις των ΑΟΖ όλων των ενθνων! Η Θάλασσα γύρω μας είναι μια ερευνητική πρωτοβουλία στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας που αξιολογεί τον αντίκτυπο της αλιείας στα θαλάσσια οικοσυστήματα του κόσμου και προσφέρει λύσεις μετριασμού σε διάφορους ενδιαφερόμενους.  Έχει βγάλει μερικές ΚΡΙΣΙΜΕΣ εκθέσεις για τις ΑΟΖ Ελλάδος και Κύπρου (πατήστε εδώ) που θα μας εξηγήσει παρακάτω ο κ Μάνος Δανέζης.

“Η Θάλασσα γύρω μας” ξεκίνησε σε συνεργασία (πατήστε εδώ) με την The Pew Charitable Trusts το 1999 και το 2014 η “Sea Around Us” άρχισε επίσης μια συνεργασία με το Paul G. Allen Family Foundation για να παράσχει στις αφρικανικές και ασιατικές χώρες πιο ακριβή και ολοκληρωμένα δεδομένα για την αλιεία.

Τα Pew Charitable Trusts (δηλ., Τα φιλανθρωπικά ιδρύματα Pew) όμως, συνδέονται με τους…ΡΟΚΦΕΛΕΡ μέσω του Rockefellers Brother Fund (πατήστε εδώ)!!!

Π.χ., το 2007, The Pew Charitable Trusts έλαβαν $115,000 απο το Rockefellers Brother Fund (δηλ., το Ταμείο των Αδελφών των Ροκφέλερ) αλλά ΔΕΙΤΕ για ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟΝ σύμφωνα με το σάιτ του Rockefellers Brother Fund και μετά θέλω να διαβάσετε τι έγραψε πρόσφατα ο Έλλην επιστήμων Μάνος Δανέζης για την οργάνωση “TheSeaAroundUs” που βγάζει εκθέσεις για τις ΑΟΖ όλων των εθνών (όπως της Ελλάδος και της Κύπρου) και που χρηματοδοτείται από τα Pew Charitable Trusts που, με τη σειρά τους, παίρνουν χρήματα απο το…Rockefellers Brother Fund:

115.000 δολάρια για 1 χρόνο, Βραβευμένη: 15 Μαρτίου 2007

ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Στόχος Προγράμματος: Προστασία των Οικοσυστημάτων και της Βιοποικιλότητας (έληξε το 2010) Για την Πρωτοβουλία Διατήρησης της Αλιείας (πρώην Περιφερειακό Έργο Διατήρησης Θαλάσσιου Περιβάλλοντος).

Γράσφει ο κ Μάνος Δανέζης:

Προσοχή από κάθε παράγοντα ο οποίος ασχολείται με θέματα τα οποία αφορούν την Ελληνική Κρήτη.

Ο οργανισμός Seaaroundus που χαρτογραφεί όλες τις ΑΟΖ του πλανήτη μας δημοσιεύει μια ΑΟΖ της Ελλάδας, χωρίς την Κρήτη, και μια ξεχωριστή ΑΟΖ της Κρήτης.

Επίσης δημοσιεύει ξεχωριστά μια ΑΟΖ της Νότιας Κύπρου και μια ΑΟΖ της Βόρειας Κύπρου.

Το πρόβλημα βρίσκεται στον επίσημο κατάλογο στο:

http://www.seaaroundus.org/data/#/eez

Μάνος Δανέζης ( Manos Danezis )

Πατήστε τώρα το παρακάτω λίνκ και δείτε πως η οργάνωση “TheSeaAroundUS” πραγματεύεται με τις ΑΟΖ Κύπρου και….Κρήτης καθώς και με την αλιεία εκείνης της περιοχής!!!…

http://www.seaaroundus.org/data/#/eez/300?chart=catch-chart&dimension=taxon&measure=tonnage&limit=10

Πληκτρολογήστε στην Google τις λέξεις “the pew charitable trusts, Rockefeller” και θα δείτε πως υπάρχουν εδώ και χρόνια μια στενή συνεργασία μεταξύ του Pew Charitable Trusts και των…ΡΟΚΦΕΛΕΡ!!!

ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ!!! ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ η μυστική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου με τους…ΡΟΚΦΕΛΕΡ!» να καταλάβετε.

Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο που έβγαλα από το την συγκεκριμένη αναζήτηση στη Γκούγκελ:

Αλλά για να καταλάβετε τη σοβαρότητα και την βαρύτητα αυτού του τερέστιου…ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ εις βάορς της Ελλάδος και Κύπρου, διαβάστε το πρόσφατο άρθρο μας εκεί θα αντιληφθείτε το γιατί έχουν βάλει στόχο την Κρήτη, μιας και…ΒΡΙΘΕΙ ΠΟΛΛΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΤΡΙΣ. ΕΥΡΩ!!!….

Πληροφορίες πήραμε και από: https://www.diadrastika.com/2017/05/crete-emfanizete-xechoristi-aoz.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr