Home Greek News Ο Άρειος Πάγος «ξήλωσε» την διεφθαρμένη δικαστικό Πόγκα που έστησε μαζί με τον Ντογιάκο την «δίκη της Χρυσής Αυγής»

Ο Άρειος Πάγος «ξήλωσε» την διεφθαρμένη δικαστικό Πόγκα που έστησε μαζί με τον Ντογιάκο την «δίκη της Χρυσής Αυγής»

by _
0 comment 109 views

Όταν ο επίορκος εισαγγελέας Ντογιάκος κατέθεσε την άθλια πρότασή του περί παραπομπής των βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε δίκη, δέχθηκε άμεσα ένα πολύ ηχηρό χαστούκι από την Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Ο αρμόδιος Εφέτης εισηγητής του Δικαστικού Συμβουλίου που χρεώθηκε την υπόθεση ήταν καταπέλτης: ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ! Η άποψη αυτή υποστηρίχθηκε από μία άρτια δομημένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη, πολυσέλιδη Εισήγηση. Ήταν προφανές πως η άθλια σκευωρία Σαμαρά θα έληγε άδοξα.

Το παραδικαστικό κύκλωμα Αθανασίου χρειαζόταν ένα πρόσωπο ειδικών αποστολών διαφθοράς – ένα «κομάντο αυτοκτονίας» – για να μην καταρρεύσει. Το πρόσωπο αυτό ήταν η πρόεδρος εφετών Ισιδώρα Πόγκα. Ως πρόεδρος του συμβουλίου που χρεώθηκε την πρόταση Ντογιάκου, αποφάσισε να παραπέμψει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε δίκη, χωρίς να δώσει καμία απάντηση στην τεκμηριωμένη Εισήγηση του αρμοδίου Εφέτη. Ήταν η πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά, που κατηγορούμενοι παραπέμπονταν σε δίκη, παρά την αντίθετη εισήγηση προς το δικαστικό συμβούλιο.

Προ ημερών, ο Άρειος Πάγος αναγκάστηκε να παραδεχθεί επίσημα πως η Ισιδώρα Πόγκα ήταν διεφθαρμένη μέχρι το κόκκαλο. Δεν ήταν απλά ένα πρόσωπο για ειδικές αποστολές διαφθοράς. Ήταν η δικαστίνα που είχε θάψει σωρεία βαρύτατων ποινικών υποθέσεων, αφήνοντας τους σχετικούς φακέλους να πιάνουν αράχνες στο συρτάρι της. Μεταφέρω την είδηση από τον συστημικό Τύπο:

«Εκτός Δικαστικού Σώματος, πρόεδρος Εφετών που καθυστερούσε τις δικογραφίες: Την αποπομπή από το Δικαστικό Σώμα της προέδρου Εφετών Ισιδώρας Πόγκα αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου. Η Ισιδώρα Πόγκα, η οποία έγινε γνωστή ευρέως διότι παρέπεμψε σε δίκη τους 69 κατηγορουμένους της Χρυσής Αυγής, παραπέμφθηκε για καθυστερήσεις στην περαίωση δικογραφιών, αιτία η οποία οδήγησε τον Άρειο Πάγο στο να την αποπέμψει».

Ολόκληρο το βρώμικο κύκλωμα Σαμαρά που έστησε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής έχει αποκαλυφθεί. Παράλληλα με την διεφθαρμένη (κομμουνίστρια) Πόγκα, διώκεται και ο μασωνοδεξιός Σαμαράς, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών διαβίβασε φάκελο στη βουλή που ζητά την διερεύνηση των ποινικών του ευθυνών για τις παράνομες εντολές στον εισαγγελέα – «παναθηναϊκάκια». Απομένει να δούμε πόσο ακόμα ο Τσίπρας θα καλύπτει τον Σαμαρά, αρνούμενος να φέρει στην ολομέλεια της βουλής το σχετικό αίτημα της Εισαγγελίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-areios-pagos-jhlwse-thn-dieftharmenh-dikastiko-pogka-pou-esthse-mazi-me-t#ixzz4gKbJDzRX

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr