Προσοχή η Κρήτη εμφανίζεται με ξεχωριστή ΑΟΖ από οργάνωση που χρηματοδοτείται απο τους ΡΟΚΦΕΛΕΡ!

Μάνος Δανέζης: Προσοχή η Κρήτη εμφανίζεται με ξεχωριστή ΑΟΖ

Προσοχή η Κρήτη εμφανίζεται με ξεχωριστή ΑΟΖ από οργάνωση που χρηματοδοτείται απο τους…ΡΟΚΦΕΛΕΡ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 10.05πμ, 07 Μάιου 2017 | JohnKountouris.com

Τα δικά μας σχόλια από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»: Η οργάνωση αυτή, “The Sea Around Us” (Η Θάλασσα γύρω μας),  κατέχει, απ, ότι φαίνεται, το διεθνές κύρος στο να δημοσιοποιεί τέτοιες εκθέσεις των ΑΟΖ όλων των ενθνων! Η Θάλασσα γύρω μας είναι μια ερευνητική πρωτοβουλία στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας που αξιολογεί τον αντίκτυπο της αλιείας στα θαλάσσια οικοσυστήματα του κόσμου και προσφέρει λύσεις μετριασμού σε διάφορους ενδιαφερόμενους. 

“Η Θάλασσα γύρω μας” ξεκίνησε σε συνεργασία με την The Pew Charitable Trusts το 1999 και το 2014 η “Sea Around Us” άρχισε επίσης μια συνεργασία με το Paul G. Allen Family Foundation για να παράσχει στις αφρικανικές και ασιατικές χώρες πιο ακριβή και ολοκληρωμένα δεδομένα για την αλιεία.

Τα Pew Charitable Trusts (δηλ., Τα φιλανθρωπικά ιδρύματα Pew) όμως, συνδέονται με τους…ΡΟΚΦΕΛΕΡ μέσω του Rockefellers Brother Fund!!!

Π.χ., το 2007, The Pew Charitable Trusts έλαβαν $115,000 απο το Rockefellers Brother Fund (δηλ., το Ταμείο των Αδελφών των Ροκφέλερ) αλλά ΔΕΙΤΕ για ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟΝ σύμφωνα με το σάιτ του Rockefellers Brother Fund και μετά θέλω να διαβάσετε τι έγραψε πρόσφατα ο Έλλην επιστήμων Μάνος Δανέζης για την οργάνωση “TheSeaAroundUs” που βγάζει εκθέσεις για τις ΑΟΖ όλων των εθνών (όπως της Ελλάδος και της Κύπρου) και που χρηματοδοτείται από τα Pew Charitable Trusts που, με τη σειρά τους, παίρνουν χρήματα απο τοRockefellers Brother Fund:

115.000 δολάρια για 1 χρόνο, Βραβευμένη: 15 Μαρτίου 2007

ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Στόχος Προγράμματος: Προστασία των Οικοσυστημάτων και της Βιοποικιλότητας (έληξε το 2010) Για την Πρωτοβουλία Διατήρησης της Αλιείας (πρώην Περιφερειακό Έργο Διατήρησης Θαλάσσιου Περιβάλλοντος).

Γράσφει ο κ Μάνος Δανέζης:

Προσοχή από κάθε παράγοντα ο οποίος ασχολείται με θέματα τα οποία αφορούν την Ελληνική Κρήτη.

Ο οργανισμός Seaaroundus που χαρτογραφεί όλες τις ΑΟΖ του πλανήτη μας δημοσιεύει μια ΑΟΖ της Ελλάδας, χωρίς την Κρήτη, και μια ξεχωριστή ΑΟΖ της Κρήτης.

Επίσης δημοσιεύει ξεχωριστά μια ΑΟΖ της Νότιας Κύπρου και μια ΑΟΖ της Βόρειας Κύπρου.

Το πρόβλημα βρίσκεται στον επίσημο κατάλογο στο:

http://www.seaaroundus.org/data/#/eez

Μάνος Δανέζης ( Manos Danezis )

Πληκτρολογήστε στην Google τις λέξεις “the pew charitable trusts, Rockefeller” και θα δείτε πως υπάρχουν εδώ και χρόνια μια στενή συνεργασία μεταξύ του Pew Charitable Trusts και τωνΡΟΚΦΕΛΕΡ!!!  

ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ!!! ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο που έβγαλα από το την συγκεκριμένη αναζήτηση στη Γκούγκελ: