Home Greek News Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά στην ΕΡΤ – Ιδού η αλήθεια

Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά στην ΕΡΤ – Ιδού η αλήθεια

by _
0 comment 163 views

ΒΙΝΤΕΟ – Το τερμάτισαν στην ΕΡΤ

Όταν το καλοκαίρι του 2013 η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά θέλησε να μικρύνει την ΕΡΤ, αλλάζοντας κάποια πράγματα στο κανάλι, δέχθηκε σκληρή έως ισοπεδωτική κριτική όχι μόνον από τους πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά και από ανθρώπους του πνεύματος και των τεχνών.

Το «μαγαζί» όμως ήταν χαλασμένο. Και αυτό φαίνεται και σήμερα.

Η σημερινή ΕΡΤ θεωρείται από πολλούς ως η επιτομή της κομματοκρατίας και της μονόπλευρης ενημέρωσης.

Κοστίζει εκατοντάδες εκατομμύρια στους πολίτες και δεν προσφέρει απολύτως τίποτε, ενώ «γερόλυκοι» της δημοσιογραφίας δεν διστάζουν να αναφέρουν πως θυμίζει τηλεοπτικό καθεστώς του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Όσοι βρουν τα παραπάνω γραφόμενα υπερβολικά οφείλουν να παρακολουθήσουν το επόμενο βίντεο, όπου τα μικρόφωνα παρέμειναν ανοιχτά και κάποιος από το στούντιο εξήρε έναν «Θόδωρο», επειδή στηρίζει ανεπιφύλακτα και άνευ όρων τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Ελπίζουμε στο μέλλον να μην δούμε στην ΕΡΤ ανάλογες εικόνες με την κρατική τηλεόραση της Βενεζουέλας, όπου, παρά τους δεκάδες νεκρούς από τις ομάδες ενόπλων της αριστερής κυβέρνησης –αναμεσά τους και ένα παιδί 17 ετών-, την ώρα των μεγάλων διαδηλώσεων και της άγριας καταστολής της Τετάρτης, έδειχναν τον Νίκολα Μαδούρο να χορεύει σε μια εκδήλωση.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι συγκλονιστικό:

el.gr | via: http://www.triklopodia.gr/ξέχασαν-τα-μικρόφωνα-ανοιχτά-στην-ερτ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr