Home Greek News ΙΝΚΑ: «Συλλογική Αγωγή κατά ΔΕΗ»

ΙΝΚΑ: «Συλλογική Αγωγή κατά ΔΕΗ»

by _
0 comment 151 views

571 ΙΝΚΑΓΟΚΕ Συλλογική Αγωγή κατα ΔΕΗ ΥΚΩ 04.05.17

ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ 04.05.2017

Αν δεν καταλάβανε, θα δούνε την απόφαση !!!

Το ΙΝΚΑ είναι η ανίκητη ιδέα και πράξη. Θα είμαστε μαζί πάντα.

ENΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

(Εκούσια Δικαιοδοσία )

ΑΓΩΓΗ

(Συλλογική Αγωγή άρθρο 10 ν 2251/1994)

 

Του Δευτεροβαθμίου Καταναλωτικού Σωματείου με την επωνυμία

«ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ)»,

που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Γ Σεπτεμβρίου 13 και εκπροσωπείται νόμιμα.

Του Πρωτοβάθμιου Σωματείου Ένωση Καταναλωτών με την επωνυμίαΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ)που εδρεύει στα Χάνια οδός Νεοζηλανδών μαχητών 14 και εκπροσωπείται νόμιμα.

            Του Πρωτοβάθμιου Σωματείου Ένωση Καταναλωτών με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ που εδρεύει στο Αγρίνιο οδός Σ. Τσικνιά (Τσαλδάρη) 48 και εκπροσωπείται νόμιμα.

Του Πρωτοβάθμιου Σωματείου Ένωση Καταναλωτών με την επωνυμίαΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.) που εδρεύει στον Πειραιά οδός Γρ. Λαμπράκη 68 και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΚΑΤΑ:

Της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Ε.Η. ΑΕ) που εδρεύει στην Αθήνα οδός Χαλκοκονδύλη Αριθμός 30 και εκπροσωπείται νόμιμα.

……………………………………..

……………. Η ηθική βλάβη εκ της παράνομης συμπεριφοράς του αντιδίκου θα πρέπει να αποτιμηθεί σε 250.000 €, ενόψει και της εν γένει συμπεριφοράς της όπου σε περίοδο οικονομικής κρίσης επιλέγει να επιβαρύνει τα φτωχά νοικοκυριά.

Να γίνει δεκτή η παρούσα συλλογική αγωγή μας.

Να υποχρεωθεί η εναγόμενη προμηθεύτρια ηλεκτρικού ρεύματος στο μέλλον:

1) Να μην διακόπτει την παροχή ρεύματος στους καταναλωτές που δεν καταβάλλουν την χρέωση ΥΚΩ και ούτε να δίνει εντολές αποκοπής στο Διαχειριστή του Ηλεκτρικού Συστήματος ΔΕΔΗΕ, με απειλή σε βάρος της χρηματικής ποινής 10.000 € για κάθε μια επιμέρους και ανά καταναλωτή αλλά και κατά ημέρα παραβίαση εκάστης των παραπάνω παραβιάσεων.

2) Να δέχεται την καταβολή από τους καταναλωτές του αντιτίμου των λογαριασμών που εκδίδει, αφαιρουμένου του αναγραφόμενου ποσού της χρέωσης ΥΚΩ με απειλή σε βάρος της χρηματικής ποινής 10.000 € για κάθε μια επιμέρους και ανά καταναλωτή αλλά και κατά ημέρα παραβίαση εκάστης των παραπάνω παραβιάσεων.

3) Να μην ενσωματώνει, υπολογίζει και καταλογίζει στους λογαριασμούς κατανάλωσης ρεύματος που αυτή εκδίδει την χρέωση ΥΚΩ με απειλή σε βάρος της χρηματικής ποινής 10.000 € για κάθε μια επιμέρους και ανά καταναλωτή αλλά και κατά ημέρα παραβίαση εκάστης των παραπάνω παραβιάσεων.

4) Να μας καταβάλει το ποσό των 250.000 € ως αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης σύμφωνα με τις διατάξεις του ν 2251/1994 έντοκα και νομιμότοκα από την επίδοση σε αυτόν της παρούσας αγωγής μας

Να αναγνωριστεί το δικαίωμα των καταναλωτών να αξιώσουν μεμονωμένα αποζημίωση, για κάθε μια από τις παραπάνω βλαπτικές συμπεριφορές της εναγομένης.

Να κηρυχθεί η εκδοθεισομένη απόφαση προσωρινά εκτελεστή.

Να συμψηφιστεί η δικαστική δαπάνη των διαδίκων.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα νόμιμα και εμπρόθεσμα την παρούσα προς την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Ε.Η. ΑΕ) που εδρεύει στην Αθήνα οδός Χαλκοκονδύλη Αριθμός 30 και εκπροσωπείται νόμιμα προς γνώση της και τις νόμιμες συνέπειες καλούμενη να παρασταθεί κατά την συζήτηση της όπου και όταν ανωτέρω ορίζεται.

Αθήνα 27/4/2017

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος:

Ι Ω Α Ν Ν Η Σ Θ. Μ Υ Τ Α Λ Ο Υ Λ Η Σ

Δ Ι Κ Η Γ Ο Ρ Ο Σ

3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 54, 3ος ΟΡΟΦΟΣ, ΑΘΗΝΑ

Τ.Κ. 104 33, ΤΗΛ. & FAX 2103842522, κιν.

6945202953, email[email protected]

https://cretanpatriot.wordpress.com/2017/05/04/ινκα-συλλογική-αγωγή-κατά-δεη/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr