ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ— ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΥΕΘΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

-του Μανώλη Χατζησάββα | 03 Μαιου 2017 | 23.01 Ώρα Ελλάδος

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ— ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΥΕΘΑ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ-

ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ (ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΤΗΣ Ν ΑΦΡΙΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ FAIΚ EKEN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ASELSAN ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PARAMOUNT GROUP ΠΟΛΛΑ…….ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΣΦΟΡΗΣΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΟ ΣΤΗΝ PARAMOUNT GROUP …..Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ!!!

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PARAMOUNT GROUP ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΤΑΙΡΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ASELSAN ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΥΠΡΙΩΝ / ΚΟΥΡΔΩΝ /ΣΥΡΙΩΝ —- ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΕΛΒΟ) ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ –

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ — ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ “ΜΠΙΖΝΕΣ” ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ….!!!

ΣΗΜ.: ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΙΤΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΧΘΕΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ. – ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ —ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

Πηγή: https://www.facebook.com/okanenas.smith/posts/10212037848159086

Είναι δυνατόν ένας ΠΡΟΔΟΤΗΣ-Μ@Λ@Κ@Σ σαν τον Πάνο τον ΒΛΑΜΜΕΝΟ να πεί ένα «ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ!» στους Τούρκους, όταν ήταν ο ίδιος που ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ στις συμπεροπολίες του Αιγαίου ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ???!!!

Ασφαλώς και…ΟΧΙ, διότι….

Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΕΙΝ’ΕΔΩ!!!….

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΤΟΝ…ΒΛΑΜΜΕΝΟ…ΚΑΗΜΕΝΟ….…ΒΑΡΕΜΕΝΟ…ΣΙΧΑΜΕΝΟ…ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ??!! Η οικογένεια Καμμένου χρωστάει φόρους 10 ετών για τις offshore του Παναμά Η οικογένεια Καμμένου και οι δύο «off shore της μιας λίρας» με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία…

ΠΑΝΟ ΚΑΜΕΝΝΕ: ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΕΣΥ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ Μ@Λ@Κ@!!!!!…