Home Greek News ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Αποκαλύπτεται το εβραϊκό κέντρο διακίνησης οργάνων της Τουρκίας, όπου απαχθέντες Σύριοι έχουν απογυμνωθεί από ολόκληρο το σώμα τους!

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Αποκαλύπτεται το εβραϊκό κέντρο διακίνησης οργάνων της Τουρκίας, όπου απαχθέντες Σύριοι έχουν απογυμνωθεί από ολόκληρο το σώμα τους!

by _
0 comment 256 views

ΣΟΚ και ΦΡΙΚΗ: Tο εβραϊκό κέντρο διακίνησης οργάνων της Τουρκίας, όπου απαχθέντες Σύριοι έχουν απογυμνωθεί από ολόκληρο το σώμα τους, αποκαλύπτει λιβανέζικη εφημερίδα…!!!….

Εμπλέκονται σε αυτό και η τουρκική αστυνομία και ο τουρκικός στρατός και η τουρκική MIT…!!!…

ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Ο….«ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ» ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ…!!!…

Οι ΕΒΡΑΙΟΙ είναι ΠΡΩΤΟΙ στον κόσμο στην αφαίρεση και διακίνηση ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ κι παίζει ρόλο σε αυτό ο ΚΡΥΠΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ….ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ (πατήστε εδώ)…!!!… 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για Αγγλικά…

-μετάφρασις/επιμέλεια του Ιωάννη Κουντούρη από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Η πληροφορία αυτή έχει επιβεβαιωθεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια από κορυφαία σάιτ αρχής γενομένης από τουλάχιστον το 2013 και εξής. Δείτε την ακόλουθη αναζήτηση στην Google…

*** Προσοχή: Γραφικές Εικόνες που περιγράφουν από μόνες τους την όλη διαδικασία αυτή ***

Σύμφωνα με το Ειδησεογραφικό πρακτορείο Ahlulbayt από τις 8 Δεκ. του 2016…

Η ισραηλινή μαφία διακινούν σωματικά όργανα των συριακών παιδιών.

Ο ιστότοπος ειδήσεων Al-Hadath στην αραβική γλώσσα ανέφερε τις πηγές λέγοντας ότι ορισμένες συγκεκριμένες ομάδες, που έχουν εκπαιδευμένους ιατρούς, απήγαγαν τα παιδιά, ακρωτηρίασαν τα σωματικά τους όργανα και άφησαν έπειτα τα πτώματά τους σε απομακρυσμένες περιοχές ή τα έθαψαν.

Σύμφωνα με αυτούς, υπάρχει ένας Ισραηλινός αξιωματικός στην Τουρκία που περιμένει τα όργανα των παιδιών για να τα μεταφέρει στη μαύρη αγορά μεταμοσχεύσεων.

Οι πηγές ανέφεραν ότι οι ιατρικές ομάδες αυτών των ομάδων έχουν αναισθησιολόγους, χειρουργούς και αρκετές ένοπλες δυνάμεις που απάγουν παιδιά και τα μεταφέρουν σε ασφαλείς περιοχές για “χειρουργική επέμβαση” σε ολοκαίνουργια και πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα

Επίσης, ακτιβιστές των κοινωνικών μέσων έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες μηνύματα και έχουν προειδοποιήσει τους κατοίκους της Idlib ότι υπάρχει πιθανότητα απαγωγής των παιδιών τους και διακίνησης των οργάνων τους από τις τρομοκρατικές ομάδες, λέγοντας ότι τα περισσότερα από τα απαχθέντα παιδιά [στη Συρία] έχουν μεταφερθεί στην Τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://en.abna24.com/service/middle-east-west-asia/archive/2016/12/09/797081/story.html

Επίσης…

Η λιβανέζικη εφημερίδα ad-Diyar έχει αποκαλύψει αρχής γενομένης το 2013 ότι οι τουρκικές αρχές συμμετέχουν στη διακίνηση των σωματικών οργάνων των τραυματισμένων Συρίων που φτάνουν στα τουρκικά εδάφη…

Η εφημερίδα έχει αναφέρει ότι οι τουρκικές αρχές μεταφέρουν νέους Σύριους τραυματίες από εκείνους που εισέρχονται στην Τουρκία σε νοσοκομεία στην Αττάλεια και το Ισκενντάουν με αυτοκίνητα φυλασσόμενα από την τουρκική αστυνομία και την υπηρεσία μυστικών πληροφοριών.

Πρόσθεσε ότι αφού τους αναισθητοποιήσουν τους Σύριους αυτούς, τους αποκόπτουν τα σωματικά όργανα, μόνο να τους δολοφονήσουν μετά και και να τους θάψουν κυρίως στα τουρκικά εδάφη ή να στείλουν στα σύνορα τις σωρούς τους.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η εφημερίδα ανέφερε ότι τα σωματικά όργανα των τραυματιών που διακινούν ως επί το πλείστον είναι τα συκώτια, τα νεφρά και οι καρδιές που πρέπει να δοθούν σε άτομα που περιμένουν θεραπεία στην Τουρκία.

Ένας γάλλος γιατρός επιβεβαίωσε στην Ad-Diyar ότι έλαβε χώρα στην πραγματικότητα η κλοπή ανθρώπινων σωματικών οργάνων τραυματιών Σύριων στην Τουρκία.

Η λιβανέζικη εφημερίδα επεσήμανε ότι οι ευρωπαϊκές επιστημονικές ιστοσελίδες που είναι γνωστές για την αξιοπιστία τους, έχουν αποκαλύψει πράξεις κλοπής σωματικών οργάνων που έλαβαν χώρα στο νοσοκομείο της Αττάλειας, σημειώνοντας ότι οι κλοπές σωαμτικών οργάνων και οι μεταμοσχεύσεις έχουν αυξηθεί στην Τουρκία τα δύο τελευταία χρόνια από την αρχή της κρίσης Συρία.

Πρόσθεσε ότι οι Σύριοι γιατροί που έρχονται από τη Γερμανία, τη Γαλλία και το Βέλγιο για να θεραπεύσουν τους τραυματίες ανακάλυψαν την κλοπή οργάνων, αλλά δεν τους δόθηκε καμία περαιτέρω πληροφορία από τον τουρκικό στρατό.

Η Ad-Diyar τόνισε ότι οι Τούρκοι γιατροί έχουν επιβεβαιώσει ότι από τους 62.000 τραυματίες αμάχους και στρατιωτικούς που είχαν μεταφερθεί στην Τουρκία, είχαν εκτμηθεί σωματικά όργανα σε 15.622 από αυτά, με τους υπόλοιπους τραυματίες να επιστραφούν στη Συρία για να ταφούν.

Η εφημερίδα ανέφερε ένα περιστατικό όταν οικογενειακά πρόσωπα ενός από εκείνους που μεταφέρθηκε για να θαφτεί στη Συρία άνοιξαν το φέρετρο μόνο για να ανακαλύψουν την αλήθεια, σημειώνοντας ότι οι Σύριοι γιατροί είχαν εμποδιστεί από το να δουν κανένα από τα νεκρά σώματα στην Τουρκία.

 

Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ-ΑΡΑΒΩΝ!

 

Η Ad-Diyar δήλωσε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ξεκίνησε μια άμεση έρευνα σχετικά με το θέμα και ζήτησε από το υπουργείο Υγείας της Τουρκίας να παράσχει έναν κατάλογο με τον αριθμό των χειρουργικών επεμβάσεων μεταμόσχευσης οργάνων που έχουν εκτελεστεί επί πολλά έτη για σύγκριση και τα ονόματα των ασθενών.

Ο τομέας της υγείας της Συρίας έχει υποστεί μεγάλες απώλειες. Ο FSA έχει βανδαλίσει και βομβαρδίσει πολλά νοσοκομεία [συρικά], έχουν λεηλατήσει τον ιατρικό εξοπλισμό και τα ιατρικά εφόδια. Εξαιτίας αυτού, ορισμένοι Σύροι στο Χαλέπι έχουν καταφύγει σε τουρκικά νοσοκομεία, χωρίς να γνωρίζουν τον κίνδυνο.

Έχει αυξηθεί το εμπόριο οργάνων στη Συρία, όπως είχε συμβεί και στο Ιράκ την εποχή του αμερικανικού πολέμου. Ο FSA έχει ενώσει τις δυνάμεις της με συριακά νοσοκομεία, παραδίδουν τραυματίες Σύριους σε ορισμένα τουρκικά νοσοκομεία όπου τους βγάζουν τα όργανα!

Έχασε τη ζωή του σε ένα από αυτά τα νοσοκομεία ο Jassem AlMinbajy, κάτοικος της AlHyrdaria. Ο ξάδερφος του Hameed είπε την ιστορία του.

Ο Jassem δεν ήταν το μόνο θύμα αυτών των τεράτων. Ο Σουλιμάν Τουρκκάνι, που είχε πυροβοληθεί από έναν ελεύθερο σκοπευτή στο πόδι του στην πόλιν AlSheikh Khuder, μεταφέρθηκε και ο ίδιος στο νοσοκομείο AlZarzour από την ίδια ομάδα FSA. Μετακομίστηκε στο νοσοκομείο του Μάρτυρα Καμάλ στην Τουρκία. Ούτε ο δικός του πατέρας δεν είχε το δικαίωμα να δει το πτώμα του γιου του. Μετά την κηδεία, ένας από τους Σύριους εργάτες στο νοσοκομείο του είπε ότι τα όργαμα του πτώματός του είχαν αφαιρεθεί από τους γιατρούς.

Ο πατέρας του Σουλιμάν στέλνει έκκληση σε όλους τους Σύριους να μην στείλουν τα παιδιά τους σε τουρκικά νοσοκομεία.

Ο Mohamad Ibrahim είχε τραυματιστεί στο πόδι και τη μέση του. Είχε μεταφερθεί όπως ο Jassem και ο Suliman. Ο αδελφός του, Khabat, μας είπε ότι δεν είχε τραυματιστεί θανάσιμα, πέθανε όμως δύο ώρες μετά την «χειρουγική επέμβαση.»

Οι τρεις παραπάνω περιπτώσεις αφορούν ανθρώπους που δεν είχαν τραυματιστεί σοβαρά, οι οποίοι πέθαναν μετά την επέμβαση.

Το πιστοποιητικόν θανάτου του Μωχάμετ Ιμπραχίμ

Εκτός από την αποστολή τους για αφαίρεση των οργάνων τους στην Τουρκία, ο FSA έχει σφάξει και συλλέξει, με τη βοήθεια των γιατρών τους, πολλούς από τους στρατιωτικούς και τους αμάχους τους ομήρους. Αποκαλύφθηκε ότι έλειπαν πτώματα, μάτια, νεφρά, κλπ…

Πηγή: Turkey’s Jewish organ trafficking Center where kidnapped Syrians are stripped of their entire bodies

Τώρα διαβάστε τα δύο παρακάτω άρθρα μας, το περιεχέμενο των οποίων επιβεβαιώνεται 100 τοις 100 από το παρόν άρθρο…

ΣΟΚ! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΆΙΝΤΑ Ο «ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ» της ΦΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΝΤΛΙΜΠ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΦΩΤΟ. ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

ΣΟΚ! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΆΙΝΤΑ Ο «ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ» της ΦΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΝΤΛΙΜΠ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΦΩΤΟ. ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr