Home Greek News Ο Βαξεβάνης ζήτησε συγγνώμη και μάθαμε ποιος λασπολόγος ήταν αρχισυντάκτης στο MEGA

Ο Βαξεβάνης ζήτησε συγγνώμη και μάθαμε ποιος λασπολόγος ήταν αρχισυντάκτης στο MEGA

by _
0 comment 158 views

Φυσικά το σπουδαίο δεν είναι η συγγνώμη που ζητάει ο Βαξεβάνης  από τους αναγνώστες του και όχι από τον Κυριάκο τον οποίο λάσπωσε για δήθεν Photoshop σε φώτο, αλλά ότι έβαλε να το κάνει ο αρθρογράφος του, ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι είναι ο Γιάννης Καφάτος…

Ο Γιάννης Καφάτος ήταν αρχισυντάκτης ειδήσεων στο MEGA… ναι ναι! Στο αρχιδιαπλεκόμενο MEGA που “πολέμαγε” τον ΣΥΡΙΖΑ και το οποίο έκλεισαν… τώρα αποκαλύπτεται σιγά σιγά ποιον στήριζε το MEGA και ποιοι έκαναν κουμάντο εκεί μέσα, πέρα από κανα αρνητικό σχόλιο για τον ΣΥΡΙΖΑ από τον Πρετεντέρη τους τελευταίους μήνες λειτουργίας του καναλιού… Επίσης μας θυμίζει ότι τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΡΘΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ MEGA που ακόμα κι αν δεν στήριζε ανοιχτά τον ΣΥΡΙΖΑ πολεμούσε άγρια τη ΝΔ από την πρώτη μέρα λειτουργίας του

Διαβάστε και το κείμενο αυτοεξεφτελισμού του υπαλλήλου του Βαξεβάνη:

Οφείλω μια συγγνώμη

Γιάννης Καφάτος

Το πρωί της πρωτομαγιάς ανήρτησα στο σάιτ ένα παραπολιτικό σχόλιο με αφορμή την φωτογραφία που ανέβασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την κόρη του Δάφνη και τις φίλες της, την οποία βρήκα στο Facebook.
Το σχόλιο έκανε λόγο για φωτομοντάζ στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάτι που αποδείχτηκε ότι δεν ευσταθούσε, όπως, προφανώς, και η κριτική που ασκήθηκε στο επικοινωνιακό επιτελείο του προέδρου της ΝΔ.

Βλέποντας τη φωτογραφία έγραψα αυτό που αντιλήφθηκα. Η εκτίμησή μου ήταν λανθασμένη και μετά από εικοσιπέντε χρόνια στη δουλειά αυτή δεν τολμώ να μην αναγνωρίσω το λάθος μου.

Συγγνώμη χωρίς «αλλά» προς τους αναγνώστες του Documentonews.gr

Γιάννης Καφάτος
http://www.documentonews.gr/article/ofeilw-mia-syggnwmh#.WQeSm3eo9wc.twitter

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr