Home Greek News ΑΠΟΨΗ : Ξεκίνησε η 2η Φάση για την ενσωμάτωση των Σκοπίων στην Ελλάδα .

ΑΠΟΨΗ : Ξεκίνησε η 2η Φάση για την ενσωμάτωση των Σκοπίων στην Ελλάδα .

by _
0 comment 94 views

Η Επιμονή των Σκοπίων να λέγονται «Μακεδονία » ΘΑ ΕΊΝΑΙ και η καταστροφή τους . Αυτό σας το εγγυόμαστε!!

 Ως «Μακεδονία» τα Σκόπια θα υπάρξουν ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ  ενσωματωθούν στην Ελλάδα και οι δύο χώρες γίνουν μία, όπως  αποφασίστηκε .

Η δικαιοσύνη της Ιστορίας συνηγόρησε σ αυτό και αποφάσισε αμείλικτα τα Σκόπια  να ενσωματωθούν στην Ελλάδα έως το 2020.

Τον Οκτώβριο πέρυσι – υπήρξε σχετική δημοσίευσή μας  που αναπαράχθηκε σε τουλάχιστον 100 sites– ενεργοποιήσαμε το σχέδιο για την προσάρτηση των Σκοπιών στην Ελλάδα  . Τα μέλη μας έκαναν εκπληκτική ¨δουλειά και το σχέδιο με κωδικό  ονομασίας « Ιστορικό Μπούμερανγκ » περνάει στην 2η φάση του … που είναι μη αναστρέψιμη.

Αφήστε κάποιους Πολιτικούς να περιμένουν την « ευθυγράμμιση των πλανητών »

Σχετικές εξελίξεις παρακολουθούμε σήμερα στο γειτονικό αυτό κρατίδιο.

Το σχέδιο στηρίζεται στα παρακάτω δεδομένα :

Δισεκατομμύρια έχουν επενδύσει οι Έλληνες επιχειρηματίες σ αυτήν την χώρα . Η οικονομική διείσδυση των Ελλήνων στο Κρατίδιο αυτό είναι πρωτοφανής . Οι ( έξυπνοι ) Έλληνες επιχειρηματίες , οικονομικά είναι στην Ελλάδα , και ταυτόχρονα φορολογικά είναι στα κοντινότερα Σκόπια … το αντιληφθήκατε ;

Το κυρίαρχο σ αυτήν τη χώρα είναι η ψευδαίσθηση ότι έχουν σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο . Σ αυτό ακριβώς αντιδρούν  οι Αλβανοί των Σκοπίων και κατά ένα περίεργο τρόπο , γι αυτόν τον λόγο η Τουρκία τους ¨στηρίζει¨ … εε!!  αυτό εκμεταλλευτήκαμε .

Υπάρχουν δυνάμεις παράλληλα που επιθυμούν την διάλυση των Σκοπίων ώστε  να αποσταθεροποιήσουν τα Βαλκάνια … εεεε!!  κι αυτό εκμεταλλευτήκαμε έως ένα σημείο .

Προτρέπουμε λοιπόν τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών να επισκεφτεί τα Σκόπια αρκετές φορές από εδώ και πέρα διότι  οι επόμενες κινήσεις είναι οι εξής :

1-Το θέμα του ονόματος να συνεχίσει να είναι – μετά από όλα αυτά –  σε δεύτερη μοίρα μέχρι   να « χρειαστεί » ως τελική κίνηση Ματ … για να ολοκληρωθεί δλδ η ενσωμάτωση ( μέλος της ομάδας σαν το είχε πει αυτό πριν πολλά χρόνια κύριε Μητσοτάκη )

2-Να ενισχυθούν ΤΩΡΑ (Κ. Κοντζιά )  οι δυνάμεις που αντιτίθενται στα  αποσταθεροποιητικά σχέδια στα Βαλκάνια . Η ολοκληρωτική διάλυση των Σκοπίων σ αυτήν την φάση θα ενισχύσει τον μεγαλοϊδεατισμό της Αλβανίας και θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση του Μουσουλμανικού Τόξου στα Βαλκάνια .

3-Να ενισχυθεί η οικονομική διείσδυση  Ελλήνων στα Σκόπια            ( Χρειαζόμαστε μια δυνατή Ελληνική Τράπεζα στην Περιοχή ) και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα (  π.χ Τουριστικές επιχειρήσεις )

4-Το σημαντικότερο όμως είναι να γίνει γνωστή ( η άλλωστε υπάρχουσα ) πολιτική δράση Ελλήνων στο Κρατίδιο αυτό.

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ

Εάν τα Σκόπια θέλουν να γλιτώσουν τον βίαιο εξισλαμισμό τους , την εθνοκάθαρση και την αιματοχυσία.  Θα πρέπει να ζητήσουν την ενσωμάτωση τους στην Ελλάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com

μέσω…

ΑΠΟΨΗ : Ξεκίνησε η 2η Φάση για την ενσωμάτωση των Σκοπίων στην Ελλάδα .

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr