Home Greek News ΚΡΑΞΙΜΟ! «Δούρου, ξεπληρώνεις στον Τσίπρα γραμμάτια για το διορισμό του συντρόφου σου»

ΚΡΑΞΙΜΟ! «Δούρου, ξεπληρώνεις στον Τσίπρα γραμμάτια για το διορισμό του συντρόφου σου»

by _
0 comment 120 views
Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα «τα διόδια στο οδικό δίκτυο» η  συζήτηση εξελίχθηκε σε κλίμα έντασης, καθώς οι παριστάμενες συλλογικότητες από κατοίκους των περιοχών και οι εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, αντιδρούν έντονα στο ενδεχόμενο τοποθέτησης δύο νέων σταθμών διοδίων στα σημεία αυτά. Εγκάλεσαν μάλιστα τους εκπροσώπους της περιφερειακής αρχής για σύμπλευση με την κυβέρνηση και εγκατάλειψη των πρότερων αντίθετων επί του θέματος θέσεών της.

Αυγή Βουτσινά: «Κα Δούρου ξεπληρώνετε γραμμάτια στον Τσίπρα για τον διορισμό του συντρόφου σας»
Θανάσης Γούναρης προς Δούρου: «Υλοποιήστε τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις για τα διόδια» | 25.04.2017Από την (χθεσινή) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με θέμα: «Διόδια στο Οδικό Δίκτυο χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής»


Δυναμική παρέμβαση πραγματοποίησε το Κίνημα Δεν Πληρώνω, την Τρίτη, 25-04-17, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με θέμα τα νέα διόδια σε Κηφισιά, Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη, που σχεδιάζεται να τοποθετηθούν μέσα στο 2018, με τις ευλογίες κυβέρνησης και Περιφέρειας Αττικής.
Παρών ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χ. Σπίρτζης, ο οποίος εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων από μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω και παριστάμενους πολίτες, υπεραμύνθηκε με περίσσιο θράσος και κυνισμό το ληστρικό καθεστώς των διοδίων και τα συμφέροντα του καρτέλ των διαπλεκόμενων μεγαλοεργολάβων. Επίσης, δριμεία κριτική δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος και η περιφερειακή σύμβουλος και κάτοικος Ωρωπού Ι. Στεργίου, οι οποίοι παρουσίασαν δίχως ίχνος ντροπής, ένα απαράδεκτο ψήφισμα, το οποίο επί της ουσίας αποδέχεται την τοποθέτηση των νέων διοδίων στον αστικό ιστό της Αττικής.
Εκ μέρους του Κινήματος Δεν Πληρώνω τοποθετήθηκε ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος (δείτε παρακάτω το βίντεο)

Source:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr