Home Greek News Alan Dershowitz προς Οβριούς: μην απολογήστε για την παντοδυναμία σας

Alan Dershowitz προς Οβριούς: μην απολογήστε για την παντοδυναμία σας

by _
0 comment 207 views

Ο Alan Dershowitz είναι ένας απο τους πιο δυνατούς ΣΚΑΤΟ-εβραίους δικηγόρους στην Αμερική. Τυχαίνει να είναι και μεγάλος…ΠΕΔΑΙΡΑΣΤΗΣ, μιας το όνομά του βρέθηκε στο μαύρο βιβλιαράκι πελατών του….ΤΖΕΦΡΥ ΕΠΣΤΆΙΝ, του δισεκατομμυριούχου Εβραίου μεγαλο-επιχειρηματία από την Νέα Υόρκη που έχει κατηγορθεί για ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ και που προμηθεύει πολλούς πελάτες, που τυχαίνει να είναι και μεγάλα ονόματα, όπως ο Dershowitz και ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ (πατήστε εδώ), με τον καλύτερο και πιο τυφερό…ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΩΛΟ..!!!…

-από το κανάλι ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ

Στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, η ετήσια Συνδιάσκεψη της οργάνωσης “Stand With Us”, μίας «μη κερδοσκοπικής οργάνωσης» που ιδρύθηκε το 2001 και αποτελεί μια λομπίστικη ομάδα που προωθεί τα συμφέροντα του κράτους του Ισραήλ, λειτουργώντας ως ‘Hasbara’, ένας εβραϊκός όρος που αναφέρεται σε δημόσιες προσπάθειες διπλωματίας για λογαριασμό του Ισραήλ. Στο, για πολλούς, υπερ-σιωνιστικό ‘Stand With Us’, μίλησε και ο Alan Dershowitz, ο 78χρονος εβραϊκής καταγωγής, λίμπεραλ και υποστηρικτής των Δημοκρατικών, συγγραφέας, καθηγητής πανεπιστημίου και δικηγόρος. Εκεί μεταξύ άλλων είπε : «Λένε ότι οι Εβραίοι είναι πάρα πολύ ισχυροί, πολύ δυνατοί, πολύ πλούσιοι, ότι έχουμε τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, ότι έχουμε πάρα πολύ αυτό, πάρα πολύ εκείνο και συχνά απολογητικά αρνούμαστε την ισχύ μας και τη δύναμή μας. Μην το κάνετε αυτό!»

«Εμείς (“We”, προφανώς οι Εβραίοι) έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να επηρεάζουμε τη δημόσια συζήτηση, έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να ακουγόμαστε, έχουμε συνεισφέρει δυσανάλογα στην επιτυχία αυτής της χώρας (ΗΠΑ) και για την επίτευξη της Ειρήνης».

Για ποια ειρήνη μιλάει ο σιτεμένος Εβραιόμουλος; Το σιχαμερό υπάνθρωπο και μισανθρωπικό λόμπι του στη Δύση (εβραϊσμός της διασποράς) κάνει δύο πράγματα: 1) απομυζεί τους λαούς της Δύσης προς ίδιον όφελος και πλουτισμό. 2) χρησιμοποιεί την ισχύ της Δύσης για να εξυπηρετήσει τα γεωπολιτικά συμφέροντα του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή , με το χρήμα και το αίμα των Δυτικών χαχόλων. Χρησιμοποιούν τη Δύση για να σαρώνουν τις χώρες της Μέσης Ανατολής για λογαριασμό του Ισραήλ. Έχουν καταφέρει να ανάγουν το εθνικό συμφέρον του Ισραήλ σε εθνικό συμφέρον και σε «ζήτημα εθνικής ασφάλειας» των ΗΠΑ. Μάλιστα το λένε και δημοσίως όλοι οι πρόεδροι μαριονέτες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του μαϊντανού Donald Trump. Οι Εβραίοι πούλησαν γιαλαντζί εθνικισμό στους Αμερικάνους διαμέσου της υποψηφιότητας Τραμπ ώστε να πιστέψει ο λαός ότι κάτι αλλάζει και ότι θα απεμπλακούν από τους αέναους πολέμους υπέρ του Ισραήλ και από την αριστερίλα που ανάπτυξε ο Μπαράκ Ομπάμα με τη Χίλαρι. Για να πετύχει η δράση πρέπει εκ των προτέρων να είναι ελεγχόμενη και χαμηλής έντασης η αντίδραση. Το μακρυχρόνιο σχέδιο για τη Μέση Ανατολή τηρείται κατά γράμμα και επί Τραμπ. Εχθρός ο Άσαντ και πρέπει να εγκαταλείψει την εξουσία και αυτό είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητες της διακυβέρνησης Τραμπ.

https://www.youtube.com/watch?v=z7lT1_7jAZY

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr