Home Greek News «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΟΜΟΤΗΤΕΣ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ…

«ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΟΜΟΤΗΤΕΣ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ…

by _
0 comment 192 views

****ΠΡΟΣΟΧΗ • ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ****

Και εν τω μεταξύ, η Τουρκία συνεχίζει να εξυπηρετεί τα σχέδια του ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ –για χάριν του Ισραήλ- στη Συρία προσπαθώντας μαζί με όλους τους συμμάχους των ΗΠΑ, ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ!!!

ΠΟΛΩ «ΩΡΑΙΟΙ» ΑΥΤΕΣ ΚΟΛΑΚΙΕΣ, ΕΕΕ???  ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΙ, ΕΤΣΙ???

Και μην ξεχνάμε πως ήταν ο ίδιος ο Mike Pence που είχε αρκετές ευκαιρίες να αναγνωρίσει ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ τις γενοκτονίες τόσο των Αρμενίων όσο και των Ελλήνων καθώς και άλλων χριστιανικών πληθυσμών και ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ για χάριν της…ΞΕΡΩΡΙΣΤΗΣ ΣΧΕΣΕΩΣ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ… ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερα.

ΣΑΣ ΕΙΠΑ: ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ Ο ΤΡΑΜΠ! ΕΞ ΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ …ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ!!! 

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ???!!!  ΕΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ “ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΓΑΓΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΤΛ., ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!! ΘΑ ΑΣΚΟΥΣΕ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!! ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ…ΚΩΛΟ-ΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ Περι…ΟΥΣΤιων του «θεού»!!!  Και ΠΑΣ ΌΣΤΙΣ τολμήσει και είπει κάτι περι του αντιθέτου, ότι δηλ. έχουν υποφέρει διαχρονικά κι…ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ, τον χαρακτηρίζουν…«ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗ»!!!  Αυτό είναι επειδή ασκούν…ΜΟΝΟΠΩΛΗΙΟΝ επι των «γενοκτιών» οι Εβραίοι…ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ…ΚΡΥΠΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΙ (π.χ., Κεμάλ Ατατούρκ) ΠΟΥ ΗΛΕΓΧΑΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ κ.τλ., ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΟΙ Περι…ΟΥΣΤιοι του «θεού»!!!….

Ο Τράμπ το είπε αυτό επειδή τον ψήφισαν ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΜΕΝΗΔΕΣ (πατήστε εδώ)…ΓΙ’ΑΥΤΟ!!!

Ακούστε το ακόλουθο κλιπ απο το 11:00 και εξής…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr