ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΡΙΑΜΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ!

ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΡΙΑΜΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ! «ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; ΣΤΑ @@ ΜΑΣ. ΌΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ». ΣΟΚ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟ 2011 ΣΤΟ FACEBOOK (ΦΩΤΟ)

 Η απόλυτη ειδωλοποίηση μίας κενής τηλεοπτικής εκπομπής αναδεικνύει την κρίση αξιών που έχει πλήξει την νεοελληνική κοινωνία.
Φυσικά το φαινόμενο δεν είναι νέο, καθώς θυμίζει τις αλήστου μνήμης εποχές – προ μνημονίου – όταν σάρωνε το big brother και τα λοιπά τηλεοπτικά υποπροϊόντα.
Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ακόμα και μέσα στο Survivor το Σύστημα βρήκε ευκαιρία να αναδείξει την ιδεολογική τρομοκρατία και την αστυνόμευση της σκέψης απέναντι στη διαφορετική άποψη.
Και μη νομίζετε ότι κάποιος παίκτης τόλμησε να κάνει κάποια «ρατσιστική» ή φιλοεθνικιστική δήλωση.
Κάτι τέτοιο το είχαν απαγορεύσει εξ αρχής και διά ροπάλου ο Αλαφούζος και ο τούρκος παραγωγός.

Τα τσακάλια της «αντιρατσιστικής αστυνομίας» όμως ανακάλυψαν… «ρητορική μίσους» ενός εκ των παικτών σε σχόλιό του στο facebook, όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, αλλά κρατηθείτε… έξι χρόνια πριν!
Για την ακρίβεια, ο εκ Κύπρου νεαρός είχε γράψει στις 25 Ιανουαρίου 2011 στον λογαριασμό του:
«Απεργία πείνας οι λαθρομετανάστες;
Στα @@ μας.
Όξω από την μητέρα πατρίδα».
Προσθέτοντας αργότερα:
«Εκεί να ψοφήσουν».
Κάποιος από τους διαδικτυακούς του φίλους μάλιστα σχολίασε:
«Πρέπει να πάει η Χρυσή Αυγή για να τους ταΐσει καλά»
«Λαθρομετανάστες, μητέρα Πατρίδα, Χρυσή Αυγή…»: απαγορευμένο λεξιλόγιο που σηκώνει ποινή ισόβιας κάθειρξης (ακόμα και αν η χρήση του έγινε προ αμνημονεύτων ετών).

Read more: http://sklantzithres.blogspot.com/2017/04/survivor-2011-facebook.html#ixzz4fJbToZVA