Home Greek News ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία απολύτως «απόδειξη» οτι πούλησε ο Τράμπ τις μετοχές του στη Raytheon, που κατασκεύασε τους πυραύλους «τσεκούρια» που εκτόξευσε στη Συρία, ΠΡΙΝ από την επίθεση αυτήν!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία απολύτως «απόδειξη» οτι πούλησε ο Τράμπ τις μετοχές του στη Raytheon, που κατασκεύασε τους πυραύλους «τσεκούρια» που εκτόξευσε στη Συρία, ΠΡΙΝ από την επίθεση αυτήν!!!

by _
0 comment 127 views

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ…ΝΤΑΚ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία απολύτως «απόδειξη» οτι πούλησε ο Τράμπ τις μετοχές του στη Raytheon, που κατασκεύασε τους πυραύλους «τσεκούρια» που εκτόξευσε στη Συρία, ΠΡΙΝ από την επίθεση αυτήν, και την επομένην εκτινάχθηκε η τιμή ανά μετοχήν !!!

«Ας ξανακάνουμε την Αμερική μεγάλη! Kουάκ!-κουάκ!»

Δεν υπάρχουν ούτε αποδείξεις για το εάν πούλησε καν τις μετοχές του που είχε σε αρκετές ΑΛΛΕΣ εταιρείας πριν την αναληψη των καθηκόντων του ως νέου προέδρου των ΗΠΑ εδω που τα λέμε!!!

ΠΏΣ μπορούμε να έχουν εμπιστοσύνη σε έναν τέτοιο πρόεδρο, μιας και δεν έχει παραδόσει καν ο ίδιος την δική του φορολογική δήλωση!!!…

Ο Τράμπ μπορεί να λέει ότι θέλει για το οτιδήποτε. Και αν θυμάστε, ήταν ο ΊΔΙΟΣ που είπε και υποσχέθηκε ΠΟΛΛΑ ΠΡΙΝ αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ καθ’ολη τη διάρκεια της προεδρίας του, ενώ στην πραγματικότητα, είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ από τις «υποσχέσεις» του που τις έχει κρατήσει ο ίδιος. Όμως, τι είναι αυτό που μας κάνει να τον πιστεύουμε???….

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19:00, 24 Απριλ. 2017 | JohnKountouris.com

Π.χ., είπε πως δεν θα μπεί ΠΟΤΕ τραπεζίτης στη κυβέρνησή του. ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ. Και ήδη κατά τη διάρκεια της εκστρατείας (την άνοιξη του 2016) του, άρχισε να φάσκει και αντιφάσκει, ιδιαίτερα στην περίπρωση του περιβοητου τραπεζίτη και ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ…Steve Mnuchin!!! Toν Mnuchin τον διόρησε ο Τράμπ μεγάλο χρηματοοικονικό σύμβουλό του ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2016 γνωρίζοντας ΚΑΛΛΙΣΤΑ πως συνδέεται ο ίδιος με τον…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ και την περιβόητη… GOLDMAN SACHS!!! (πατήστε εδώ).  Ήταν όμως οι οπαδοί του Τράμπ που έκαναν τα…ΣΤΡΣΒΑ ΜΑΤΙΑ όταν το άκουσαν αυτό λέγοντας τέτοιες ΒΛΑΚΙΕΣ όπως «κράτα τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου ακόμη πιο κοντά–βεβαίως-βεβαίως!»

Τι απογίνηκε τελικά ο κ Mnuchin??? Μα…έγινε ο…ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!!! 

Ο Τράμπ υποσχέθηκε ΕΠΙΣΗΣ ότι θα παρέδιδε στο κοινό τη δική του φορολογική δήλωση, κάτι το οποίο δεν το έχει κάνει ακόμη. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

Όσον αφορά αυτούς που συνεχίζουν να πιστεύουν αυτόν τον ΔΙΑΒΟΛΟ που είπε επίσης πως ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ (διαβάστε αναλυτικά εδώ), το ξερατε ότι ο κ Τράμπ κατέχει μετοχές στην Raytheon που κατσκεύασε τους πυραύλους «τσεκούρια» που εκτόξευσε ο ίδιος κατα της Συρίας, και ότι την επομένην μετά την επίθεση του εκεί…ΕΚΤΙΝΑΧΘΗΚΕ Η ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ??? ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Οι πύραυλοι που εκτόξευσε ο Τράμπ κάτα της Συρίας κατασκευάστηκαν από την γνωστή ανάδοχο εταιρεια Raytheon, στην οποία τυχαίνει να διατηρεί…ΜΕΤΟΧΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ!» και ακολουθήστε τον δικό μου ειρμό εκεί μέσα.

Λοιπόν, ψάχνοντας στο διαδίκτυο για το εάν ο Τράμπ πούλησε τις μετοχές του στην εν λόγω εταιρεία ή όχι ΠΡΟΤΟΥ να προβεί στη ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΨΕΥΨΗ «ΣΤΟΙΧΕΙΑ», το μόνο που βρήκα ήταν εκατοντάδες άρθρα που ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ αυτά που γράφω ΕΓΩ!

Δείτε το ακόλουθο στιγμυότυπο, όπου έχω βάλει στην μηχανή αναζητήσεως Γκούγκελ την φράση κλειδί «trump sold raytheon stock» (δηλ., «ο Τράμπ πούλησε τις μετοχές του στη raytheon»), και θα καταλάβετε ότι δεν έκανε τέτοιο πράγμα ο Τράμπ, μιας και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, αλλά ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ!…

Και…ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΣΑΙΤ “Snopes.com” ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ «ΕΚΘΕΤΕΙ» ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΟΥΣ «ΚΑΚΟΥΣ» ΚΑΙ «ΤΡΕΛΟΥΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ». ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ…ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ….ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!  ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΗΜΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΟ «ΣΑΙΤ» ΜΕΤΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΜΙΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ «ΕΚΔΟΧΗ» ΤΟΥ ΠΑΛΙΟ-Snopes!!! ΧΑΧΑΧΑΧ!!!….ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ!!!

ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΡΑΨΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ Raytheon ΘΈΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ή ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!!!  ΣΑΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Business Insider ότι ο Τράμπ κρατάει μετοχές στην εταιρεία αυτήν από τουλάχιστον το 2015 και μετά.  Όμως, δεν έχουμε καμία τυπομένη βεβαίωση ότι τις μετοχές του τις πούλησε. Υποτίθεται ότι πρέπει όλοι να έχουμε απόλυτη ειμπιστοσύνη σε έναν πρόεδρο που έχει ήδη ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΙΣ!!!

Δεν μου λέτε…να τον πιστεύουμε και στην περίπτωση της δήθεν «χημικής επίθεσης» του Άσαντ εναντίον του δικού του λαού παρ’ολο που ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙ’ΑΥΤΟ???  ΟΥΤΕ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΖΗΤΗΜΑ» ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΘΑ’ΠΡΕΠΕ!!! ΉΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ, ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΑ!!…ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝ’Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??!!

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ «ΑΝΘΡΩΠΟ» ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΑΚΟΜΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ…ΗΡΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ…ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ???  ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟ…ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ….ΕΛΛΑΔΟΣ???!!!

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠ-ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ???!!!  

ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΥΠΕΡ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ…ΠΛΑΝΗΤΑΡΗ??!!!  

Σύμφωνα με την washingtonpost.com από το περασμένο Δεκ. του 2016, διαβάζουμε ότι:

Ο εκλεγείς πρόεδρος Donald Trump πώλησε όλες τις μετοχές του σε εταιρείες τον Ιούνιο, δήλωσε ο εκπρόσωπός του την Τρίτη.

ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ???….ΠΟΥΘΕΝΑ!!!  ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΣ ΤΟΥ??? ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΩΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΑΝ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!! Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΌΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΜΕΤΟΧΗΝ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ…ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΤΛ!!!…..ΧΜΜΜΜΜ…..

Και οφείλω να σας πω πως τον έλεγχο της κυβέρνησης του Τράμπ την έχει ήδη αναλάβει η τράπεζα…GOLDMAN SACHS που τα λέει ΟΛΑ!!!

Πάμε τώρα στην επόμενη και καθοριστική για αυτήν την αναφορά trump raytheon stock. Πληκτρολογήστε τις λέξεις «trump raytheon stock» (δηλ., Τραμπ, μετοχές Raytheon), και θα δείτε πως ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΙΤ ΕΙΔΗΣΕΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ Raytheon!

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ???  

Επίσης, ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ λέει πως ο λόγος για την εκτίναξη της τιμής ανά μετοχήν της εταιρείας οφείλεται στην…ΕΠΙΘΕΣΗ που έκανε τόσο άδικα και ΥΠΟΥΛΑ ο Τράμπ κατά της Συρίας και σε κανένα άλλο λόγο. Και ΑΝ οφειλόταν σε κανέναν άλλο λόγο, θα είχαν βάλει στο δελτίο ειδήσεων τους ειδικούς που προέρχονται από τον χώρο του στρατού να μας εξηγήσουν!

ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΛΑΩ πως τέτοιο άτομο είναι «άμεμτος», ιδιαίτερα όταν το ίδιο είναι γέννημα και θρέμα της…ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ και που έχει μακροχρόνιεσ σχέσεις με την…ΕΒΡΑΙΟ-ΡΩΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ!!!

Ο Τράμπ είναι πιόνι των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και τούτο μάλιστα από τα τέλη της δεκαετίας και εξής!

Διαβάστε το άρθρο μου «ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!» και ΕΚΕΙ θα μάθετε όλη την αλήθεια του τι πραγματικά ειν’αυτός ο άνθρωπος!

ΕΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΑΡΑ, ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ??!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr