«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πάσχει από σοβαρή ψυχική ασθένεια»

Με τον… Ντόναλντ Τραμπ καταπιάστηκε, μεταξύ άλλων, μία ομάδα ψυχιάτρων κατά τη διάρκεια συνεδρίου που έγινε στο Πανεπιστήμιο Yale. Το… συμπέρασμα που βγήκε είναι πως ο Αμερικανός πρόεδρος πάσχει από «σοβαρή ψυχική ασθένεια» και δεν μπορεί να διοικήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες…

Οι ειδικοί ισχυρίστηκαν ότι, μεταξύ άλλων, ο Τραμπ είναι «παρανοϊκός» κι ανέφεραν ότι είναι ηθική τους υποχρέωση να προειδοποιήσουν τον αμερικανικό λαό για τους «κινδύνους» στους οποίους εκθέτει τη χώρα η ψυχολογική του κατάσταση. Μιλώντας στο συνέδριο στο Yale School of Medicine την περασμένη Πέμπτη ένας από τους καθηγητές, ο δρ. Τζον Γκάρτνερ είπε, μεταξύ άλλων: «Έχουμε την ηθική υποχρέωση να προειδοποιήσουμε το κοινό σχετικά με την επικίνδυνη ψυχική ασθένεια του Ντόναλντ Τραμπ».

Ο Τζέιμς Γκίλιγκαν, ψυχίατρος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, είπε στους συμμετέχοντες στο συνέδριο ότι έχει δουλέψει με μερικούς από τους «πιο επικίνδυνους ανθρώπους στην κοινωνία» –συμπεριλαμβανομένων δολοφόνων και βιαστών– και είναι πεπεισμένος για το πόσο επικίνδυνος είναι ο νέος «πλανητάρχης».

Ο δρ. Γκάρτνερ έχει ξεκινήσει μια διαδικτυακή προσπάθεια αυτή τη χρονιά με σκοπό να απομακρύνει τον Ντόναλντ Τραμπ από την προεδρική καρέκλα λόγω των παραπάνω ισχυρισμών του. Μέχρι σήμερα αυτή η εκστρατεία έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 41.000 υπογραφές.

http://www.iapopsi.gr/o-proedros-ton-ipa-pasxei-apo-sobari-psixi-astheneia/